Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjam meg ezt a problémát? Tanácsra lenne szükségem.
4-es vagyok. A világon semmi bajom. Neked van bajod, már leírtam, hogy micsoda :) Kidobod, letiltod a facen, aztán nyafogsz, hogy nem ír. Én sem írnék neked ezek után.
Gondolom, a faszi már felismerte, hogy csak szívatod, és nem kér belőled. Így jártál. Legközelebb, ha kell valaki, szeresd bogaram, ne szívasd.
Láttam már ilyet. A pasi oda meg vissza volt egy libáért, aki szívatta, folyton veszekedett vele, de hát a srác szerelmes volt. Aztán a nő egyszer megint elkezdett veszekedni, szakítani, a srác meg azt mondta: OK. És megvilágosodott: nem kell neki többé ez a hisztis luvnya, aki csak szívatja. Aztán persze a kiscsaj próbálta visszakönyörögni magát, nagyon ette a fene, de már hiába. A srác szeméről elszállt a köd, és nem érdekelte többé a nő. Na, ez esett most meg veled is, ha minden jól megy. És meg is érdemelted. Becsüld meg legközelebb azt, aki szeret - ennyi a tanácsom.
Ide tudsz írogatni, de letörne a kezed, ha a pasinak írnál? Ha tudod, mit akarsz, akkor közöld vele, ha meg nem tudod, akkor hagyd békén a szerencsétlent. Minek szívatod a hisztiddel?
Persze, voltam bizonytalan már én is, de kerekperec elmondtam, mi a bajom, és nem szakítottam, tiltogattam le meg kerültem napokig. Hanem beszéltem vele. És lett valami, ez vagy az.
Azzal, hogy kreálod a problémát a semmiből, megoldódni nem fog. Ha kell, írj neki, ha nem kell, hagyd a fenébe. Mindkettőtöknek jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!