Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képzettebb vagyok a páromnál, én vagyok éretlen ha ez problémát jelent vagy ez tényleg okozhat gondokat?
Én 27L diplomás és eléggé ambiciós nő vagyok. Érdekel az önfejlesztés, a nyelvek tanulása és a sportok. A páromnak 28F nincs még szakmája és az általánost járta ki.
Az zavar, hogy nem tudok rá racionális szempontból felnézni. És kaptam már meg barátoktól, hogy mellém egy érettebb személyiséget képzelnének el.
A srácról annyit, hogy arany lelke van és úgy bánik velem, ahogy soha senki azelőtt. Nehéz gyerekkora volt, és ez meglátszik rajta. De zavar ez az egész őszintén, és tartok attól, hogy így milyen közös jövőnk lesz, ha neki ennyire ingatag a munkahelyi élete. Sokszor emiatt elég rosszul érzem magam, hogy ilyenekre gondolok. De már nem vagyok tini, szeretnék családot is, valamikor.
Örülnék ha elmondanátok az objektív véleményeteket erről a helyzetről. Köszönöm előre is!
Es az Érettségivel mire megy? Kitorolheti vele.
Egy valamire való szakma tobbet ér (van hogy egy diplománál is)!
Úristen! Hát majd te megmondod nekem, hogy ki vagyok kedves Utolsó! Inkább menj vissza a boldog életedbe, ha amúgysem akarsz segíteni, kár itt töltened a drága időd.
Nem fogom magam igazolni, sem magyarázkodni. Megkérek minden olyan kommentelőt, aki nem akar segíteni, az inkább csináljon valami hasznosabbat. :)
,,,,Egy valamire való diplomat kb akkora szerez meg az ember."
Igen,de mellette már szépen dolgozni kell,én egyetem mellett dolgoztam keményen,volt,hogy KEK hármos triplán ment le,kávé-energiaital-koffeintabletta.
Nekem van amúgy egy lány ismim 24 éves,konkrétan kisebb csapatvezető volt már 23 évesen,24 évesen meg projekt manager,nettó 600k-ért,diplomája nincsen.
,,Persze nem akarom csorbítani az egódat, de több olyan ismerősöm van akik diploma mellett gyárban soron dolgoznak."
Nem akarok kukacoskodni,de nem hiszem,hogy programtervező informatikus,villamosmérnök vagy matematikus diplomájuk van.
Gondolom valami szabadbölcsész büféruhatár szakos,na azzal kb. s_gget törölhetnek,de az nem diploma,hanem kemény fedeles WC papír.
"Ennyit erről. Olyan ismerősöm is van akinek egy hegesztő végzettséggel jól menő cége."
Igen a hegesztő ez nagyon komoly szakma,kiváló.
De kérdező párja konkrétan teng leng mint gólya f_s a levegőben.
Ezért írtam szakma vagy diploma,piacképes szakmunkás/szakember az komoly perspektíva előtt áll.
De akinek semmilyen tudása sincsen 28 évesen arra no komment.
"Nem fogom magam igazolni, sem magyarázkodni. "
Mert egy olcsó kamus vagy ebből is látszik, hogy nem akarsz válaszolni egy egyszerű kérdésre, hisz, fogalmad sincs az önfejlesztésről, pszichológiáról, különben büszkén soroltad volna fel, hogy kiktől fejlődtél annyit.
Gondolom nem is sportolsz, csak egy elhízott ember vagy.
De egyébként hasonló hasonlót vonzza, zsák a foltját mindig megtalálja. Na, ezért vagy a 8 általánost végzettel, mert te is hasonló vagy hozzá, nincs is neked diplomád!
#26 Most nagyot kellett kacagnom, ezért külön köszönet neked. :))
Nem tudom, miért reagálsz ilyen feldúltan és támadóan, de remélem az életed többi területén kiegyensúlyozott vagy és boldog, ahogy azt hiszem írtad is. Ha nem haragszol lezárnám ezt a fölösleges “vitát” veled. :)
Egyet kell végiggondolnod, ha szeretnél családot: rá tudod bízni erre a férfira a leendő családotok eltartását, amíg te kiesel a munkából? 27 évesen, ha családot akarsz, akkor itt nincs már idő arra hogy "de olyan aranyszíve van" meg társai. Akkor már olyan társat kell keresned, aki képes felelősséget vállalni egy családért. A leírásod alapján ez a pasas nem az a kategória.
Az egyéb problémákról nem is beszélve. A kapcsolat elején még oké lehet a rózsaszínködben, hogy intellektuálisan nem kielégítő partner, de 50-60 évet nem lehet így leélni.
Párodnak a jövőjéről van szó igazándiból, neki kéne aggódnia, vagyis inkább megelőznie az aggódást azzal, hogy elvégez képzéseket, és elhelyezkedik a szakmájában.
Ambíciók, jövő tervezése, "válságállóság". Ezek fontosak egy kapcsolatban. Ha ezek hiányoznak belőle, akkor tényleg nehéz a közös jövőre tervezni, és ha azt nem lehet, akkor az alapjaiban rombolja a kapcsolatot.
Szóval az alap mentalitásával ha nem tudsz együttélni, ha nem juttok kompromisszumra a témában, ha nem látjátok a közös jövőtöket, akkor NEM IS LESZ!
Egymással kellene ezt megbeszélni igazándiból. Vita, észérvekkel. Előnyök, hátrányok, miegymás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!