Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott. Már nagyon régóta rosszul érzem magam. Nem akarok öngyilkos lenni, de örülnék, ha egyszer nem ébrednék fel reggel. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
20 éves egyetemista fiú vagyok. Ez az egész gödör akkor keletkezett, amikor januárban dobott a barátnőm. 3 évig voltunk együtt és ő volt nekem az első. Az ok az volt, hogy a suli miatt nagyon feszültek voltunk, rengeteget veszekedtünk… semmi sem volt már a régi. Ezután hónapokig próbáltam őt visszaszerezni, sokszor úgy tűnt, hogy vevő is rá, de idő közben teljesen megváltozott és végül úgy döntött, hogy nem akar már velem semmilyen kapcsolatot. Tudta, hogy szenvedek emiatt, ezért néha beszélgettünk neten keresztül, de miután kiderült, hogy már mással van teljesen összetörtem, és megszakítottuk a kapcsolatot. Ezután vagy nyugtatót szedtem, vagy ittam, vagy mindkettő. Sajnos nem sikerült összeszednem magam a félévre, elég rosszul is áll a helyzetem jelenleg. A baj az, hogy továbbra is hihetetlenül hiányzik ez a lány. Nem tudom őt elfelejteni és nem is akarok mást helyette, főleg így, hogy sosem voltam még ennyire gyenge a tanulásban, mint most. Soha nem sírtam szerintem ennyit az életemben, mint ebben az évben. Tudom, hogy ez nagyon gáz, főleg, hogy egy férfi vagyok. Előre is köszönöm annak, aki elolvassa és reagál rá valamit, esetleg még ír is valami tanácsot. :)2018. okt. 24. 12:23
31/31 anonim válasza:
26 éves vagy még csak. Még van időd bőven. Légy boldog egyedül is és gondold át rendesen milyen hibákat követhettél el te azokban a kapcsolatokban, milyen ember vagy. Mást nem tudok tanácsolni. Az élet ilyen, nem jön könnyen semmi. Vagy ha jön nehéz megtartani!
Légy erős, kitartást! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!