Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagyott. Már nagyon régóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott. Már nagyon régóta rosszul érzem magam. Nem akarok öngyilkos lenni, de örülnék, ha egyszer nem ébrednék fel reggel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves egyetemista fiú vagyok. Ez az egész gödör akkor keletkezett, amikor januárban dobott a barátnőm. 3 évig voltunk együtt és ő volt nekem az első. Az ok az volt, hogy a suli miatt nagyon feszültek voltunk, rengeteget veszekedtünk… semmi sem volt már a régi. Ezután hónapokig próbáltam őt visszaszerezni, sokszor úgy tűnt, hogy vevő is rá, de idő közben teljesen megváltozott és végül úgy döntött, hogy nem akar már velem semmilyen kapcsolatot. Tudta, hogy szenvedek emiatt, ezért néha beszélgettünk neten keresztül, de miután kiderült, hogy már mással van teljesen összetörtem, és megszakítottuk a kapcsolatot. Ezután vagy nyugtatót szedtem, vagy ittam, vagy mindkettő. Sajnos nem sikerült összeszednem magam a félévre, elég rosszul is áll a helyzetem jelenleg. A baj az, hogy továbbra is hihetetlenül hiányzik ez a lány. Nem tudom őt elfelejteni és nem is akarok mást helyette, főleg így, hogy sosem voltam még ennyire gyenge a tanulásban, mint most. Soha nem sírtam szerintem ennyit az életemben, mint ebben az évben. Tudom, hogy ez nagyon gáz, főleg, hogy egy férfi vagyok. Előre is köszönöm annak, aki elolvassa és reagál rá valamit, esetleg még ír is valami tanácsot. :)

2018. okt. 24. 12:23
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Mi úság veled azóta kérdező? Mi történt veled azóta? Hasonlóan jártam mint te , kb fél éve, de én egy erős tízessel idősebb vagyok.
2019. jan. 13. 10:55
 22/31 A kérdező kommentje:

Sikeresen túl vagyok a vizsgaidőszakon. A siker elég megkérdőjelezhető, nem igazán értem el kiemelkedő eredményeket, de legalább bent maradtam.

A volt barátnőm minden nap a fejemben van folyamatosan. Decemberben volt a születésnapja, nemrég pedig a névnapja és nagyon nehezen sikerült csak megállnom, hogy ne köszöntsem fel és ne kérjek bocsánatot. Végül mindig oda jutottam, hogy miért alázzam meg magam mégegyszer? Miért akarok megint a földön csúszva gerinctelenül bocsánatot kérni? Miért akarom azt, hogy tudja, hogy semmi miatt nem haragszom rá és még mindig szeretem? Nem hiszem, hogy van annyi lelkiismerete, hogy bánjon bármit is abból amiket tett, de ha mégis van egy kevés, akkor az hagy kövesse csak végig az útján, én nem szabadítom fel őt ettől az érzéstől. Ő boldog, én nem. Miért akarom őt ezzel még boldogabbá tenni?

Nem tudom meddig fogok még rá szeretettel gondolni, hogy meddig fáj az, hogy nincs velem. Viszont már nagyjából tiszta, hogy ennek az egésznek vége van örökre. A saját életem kell kézben tartanom, a tanulmányaimra kell koncentrálni annyira amennyire csak bírok, illetve arra, hogy apránként javítsak a kinézetemen, remélve, hogy ezek majd kihatnak pozitívan a gondolataimra.

Nem pánikolok amiatt mert nincs párom. Egy próbaként tekintek az egészre. Próbálok hinni abban, hogy a szerelem majd újra jönni fog akkor amikor majd akar, addig pedig a saját életemmel kell foglalkoznom.

Meg szeretném köszönni mindenkinek a hozzászólását. Rengeteg nézőpont volt és mindet hasznosnak gondolom. Akik szintén hasonló helyzetben vannak, azoknak sok kitartást kívánok! Remélem egyszer majd azért fogok ide újra írni, mert lesz egy egy új kapcsolatom és szerelmesebb leszek, mint valaha. Addig is próbálom fent tartani a fejem, és keresni a felhők között a napsütést. Köszönöm mindenkinek még egyszer.

2019. jan. 25. 20:09
 23/31 anonim ***** válasza:
Fogod magad, lemégy a konditeremne, keményen és kitartóan edzel, jól fogsz kinézni, ez önbizalmat is ad és meglátod, minden király lesz. 20 évesen ne gondolj komoly kapcsolatra, ezt a lányt felejtsd el, vesd bele magad az életbe, bаssz meg minél több csajt. Én már idősebb vagyok, egyet tudok mondani: csak azt bántam meg, amit nem tettem, amilyen alkalmat, magas labdát kihagytam. 20 évesen fitt vagy, роtеns, élni kell. Na hajrá és nyomás az edzőterembe!
2019. jan. 26. 23:12
 24/31 A kérdező kommentje:

Nos, a kérdés kiírása óta eltelt majdnem 3 év. Egy hónap múlva elvileg végzek az egyetemmel...

3 év szingliség után tegnap összejöttem egy hihetetlenül aranyos lánnyal. Apróbb próbálkozásaim voltak korábban is, viszont volt, hogy én hátráltam meg, mert még korainak gondoltam, volt, hogy a lány pattintott le. Mindenképp megerősítettek érzelmileg az évek, megtanultam, hogy egyedül is lehet teljes életet élni.

Az új kapcsolatra reményteljesen tekintek, de közben igyekszem magam nem túlságosan beleélni, ha bármi gond lenne, ne most vágjon a földhöz az államvizsga előtt egy hónappal.

Igazából csak azért írtam ide most ezeket, hogy aki jelenleg hasonló helyzetben van, az lássa, hogy az az állapot nem tart örökké. Az exemmel azóta se találkoztam semmilyen formában és ez így van jól. Nem kívánok neki se jót, se rosszat.

A válaszokat nagyon szépen köszönöm, sokat segítettek akkoriban, illetve később is elolvastam őket egy jópárszor az évek során. Akik hasonló helyzetben vannak, mint amiben én voltam akkoriban, azoknak csak annyit üzennék, hogy az idő tényleg megoldja. Illetve, hogy aki elhagy téged, azért nem kell bánkódni. Annyit ért, jönni fog jobb. Viszont akár szingliként, akár kapcsolatban, lényegében egyedül vagy végig. Csak te vagy magadnak életed végéig, magad szeresd ezért a legjobban. Azzal ha önmagad sanyargatod, egy másik ember miatt azzal semmilyen pozitív eredményt nem érsz el.

Még egyszer nagyon szépen köszönöm!

2021. máj. 22. 23:29
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Helyes. Olvasás közben azon gondolkoztam, hogy vajon mi lett veled? De örülök, hogy sínen van az életed. :) Most vagyok ebben benne (megint), és én is most jöttem rá, hogy egyedül kell helyt állnom. Eddig én is ilyen voltam mint te. Korábban. Most nem leszek olyan. A motivációm most mindennél erősebb. Szóval aki ilyen helyzetben van még annak fel a fejjel. :)
2021. máj. 23. 10:16
 26/31 anonim ***** válasza:
ha másik nővel látna hidd el egyből kapkodna utánad... A baj hogy amit most tapasztaltál meg egy közeli ember elvesztését azt már 14-5 évesen kellet volna.. most fogod megtanulni milyen az amikor semmi sem tart öröké és a nők szeretik azt hazudni hogy öröké, légy erős , ne igyál ne gyogyszerezz sportolj inkább add ki a feszültségedet , ezek a szarok csak felerősítik benned a depresziót nem segítenek !
2021. máj. 23. 12:58
 27/31 anonim ***** válasza:
Paprikás krumplit kolbásszal, az jó lesz.
2021. máj. 24. 00:30
 28/31 anonim ***** válasza:
Figyelj! Az életben csak is egyetlen igaz társad van, aki a legnagyobb védelmeződ de a legnagyobb ellenséged is. Mégpedig te magad! Fedezd fel a brended, kezdj el lassan haladni ezen az úton. Csak haladj önmagad megvalósítása felé és meglátod idővel felszállsz mint egy harci repülő és meglátod addigra egy egész flotta lesz mögötted...
2021. máj. 24. 00:45
 29/31 anonim ***** válasza:
És még mindig csak 23 éves vagy, még sok van előtted.
2021. máj. 24. 01:29
 30/31 A kérdező kommentje:

Nos, eltelt majdnem 3 év. Már dolgozok, volt összeköltözés, minden. Aztán novemberben úgy döntött a hölgy, hogy ennyi elég is volt belőlem. Úgy néz ki, hogy nekem ez a 2 és fél év a szavatossági időm, aztán rámunnak. Nagyon megviselt, hasonlóan mint az első, a körülmények miatt talán mégjobban. Hát ez van, túlvagyok a nehezén, de kezdek hinni öregapámnak, miszerint kutyában és asszonyban megbízni nem szabad. Vicces visszaolvasni a legutóbbi diadalmas hozzászólásom milyen okosnak hittem magam xd. Hát nem vagyok az. Na mindegy, az élet ilyen kiszámíthatatlan. Ezt pedig kicsit unom már. Egyszer fent egyszer meg nem...kíváncsi vagyok, hogy tartogat e még valamit nekem az élet ebben a témában, vagy ez ennyi volt. Már tényleg azt sem tudom mivel járnék jobban. Viszont brutális az, hogy miután egy lány kiszeret belőled, mennyire semlegesen tud veled beszélni. Mintha a korábbi évek meg sem történtek volna. Mintha teljesen idegenek lennétek egymásnak. Azt hittem, hogy ez csak az első exemnél működik így, de nem. Úgy néz ki, hogy a legtöbb emberben az érzelmek csak eltűnnek a semmibe.

Kíváncsi vagyok, hogy három év múlva mit fogok ehhez a hozzászólásomhoz szólni. Hátha akkor is jót nevetek majd ezen, mint most az előzőn.

febr. 24. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!