Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott. Már nagyon régóta rosszul érzem magam. Nem
akarok öngyilkos lenni, de örülnék, ha egyszer nem
ébrednék fel reggel. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
20 éves egyetemista fiú vagyok. Ez az egész gödör akkor keletkezett, amikor januárban dobott a barátnőm. 3 évig voltunk együtt és ő volt nekem az első. Az ok az volt, hogy a suli miatt nagyon feszültek voltunk, rengeteget veszekedtünk… semmi sem volt már a régi. Ezután hónapokig próbáltam őt visszaszerezni, sokszor úgy tűnt, hogy vevő is rá, de idő közben teljesen megváltozott és végül úgy döntött, hogy nem akar már velem semmilyen kapcsolatot. Tudta, hogy szenvedek emiatt, ezért néha beszélgettünk neten keresztül, de miután kiderült, hogy már mással van teljesen összetörtem, és megszakítottuk a kapcsolatot. Ezután vagy nyugtatót szedtem, vagy ittam, vagy mindkettő. Sajnos nem sikerült összeszednem magam a félévre, elég rosszul is áll a helyzetem jelenleg. A baj az, hogy továbbra is hihetetlenül hiányzik ez a lány. Nem tudom őt elfelejteni és nem is akarok mást helyette, főleg így, hogy sosem voltam még ennyire gyenge a tanulásban, mint most. Soha nem sírtam szerintem ennyit az életemben, mint ebben az évben. Tudom, hogy ez nagyon gáz, főleg, hogy egy férfi vagyok. Előre is köszönöm annak, aki elolvassa és reagál rá valamit, esetleg még ír is valami tanácsot. :)
Nézd, szülinapodon szerintem csak azért köszöntött fel, mert része voltál az életének 3 évig.. Nekem is írnak ilyenkor az exemim, én is nekik, de ennek nincs semmi extra jelentősége. Ne láss ebbe többet bele. Ha meg ráadásul ilyeneket mondott a lány, hogy takarodj az életéből, és mennyire jobb az élete nélküled.. Hogy mondjam. Ha valaki nekem ilyet mondana, az számomra a totál kiábrándulást hozná el..Idővel múlni fog a fájdalom, és ha jön majd egy másik lány jössz ra, hogy de bolond voltam, hogy ennyit sírtam miatta.. Első szerelem, igy elhiszem, hogy nehéz, de hidd el, most kezdődik csak az élet ! ;)
29N
2018. nov. 12. 09:44
12/31 anonim válasza:
folyton megalázott ráadásul? micsoda egy szánalmas papucs vagy. nem csoda hogy kihasznált aztán meg dobott a g e c i be. szedd össze magad és próbálj meg férfiként viselkedni ha már elvileg az vagy. ha meg ez nem megy, gondolj arra hogy rengeteg olyan ripacs van még a világon aki szívesen alázna meg egy papucskát.
2018. nov. 12. 09:57
13/31 anonim válasza:
Uh bakker mennyire ismerős a helyzeted..
20 éves vagyok ugyan már dolgozom de velem márciusba szakított az első barátnőm mert még élni szeretne””és nem érez úgy mint régen,nyáron kértem volna meg a kezét és idén szeptemberbe költöztünk volna össze.
Nagyon kivoltam amikor szakított pszichologusnál is voltam egyszer de soha többé :D sajàt magamnak kellett túllépni rajta, ne az legyen elötted amiket szerettél benne hanem az ,amiket nem és,hogy kidobott és talált mást,az én exem is már egy idelye egy 25 éves milliomossal van együtt akire régen aztmondta,hogy csúnya és szerencsétlen az életben na mindegy is:D
Én nekem a haverok voltak a nagy segítsèg valamint a hobbik(box,kondi,snowboard) valamint kapóra jött a fesztivál szezon is,ugyan nem csajoztam de nagyon élveztem és rájöttem,hogy ez kell nekem,minnél több élmény. Egyedül is tökéletesen lehet érezni magadat,költs jó dolgokra,vegyél meg mindent amit régen nem tudtál,járj menő programokra. A lányokra pedig tekints úgy ,hogy egyszer úgy is vége lesz,éld meg a pillanatot :) Te vagy a férfi és ne egy lánytól legyél ki mert abból lesz jópár és jobbnál jobbak.
2018. nov. 12. 10:39
14/31 A kérdező kommentje:
Én elég álszent dolognak tartom, hogy fél éven át álltat, többször megaláz majd a szülinapomon felköszönt. Ha szépen váltunk volna el akkor ezt abszolút természetesnek venném és én is felköszönteném őt. De így, hogy ráadásul annyi sem volt benne, hogy nyáron elmondja, hogy neki van alakulóban egy kapcsolat ne keressük egymást többé, ehelyett ő is írogatott. És azelőtti nap, hogy az egyik rosszidulatú ismerősöm rám írt, hogy az exednek már van valaki, ő még azt írta, hogy sokat gondol rám. Igazából a szülinapomkor azt is írtam neki, hogy inkább foglalkozzon mással, mondjuk azzal akivel épp együtt van most, arra azt írta, hogy nincs mással ne rágódjak ezen. Meg nyilván odaírta azt is, hogy szálljak le róla... :) Azt nem tudom, hogy igaz-e amit mondott, hogy már tényleg szakított azzal a sráccal is, de nem is számít. Ha nem vele van hát akkor lesz mással úgyis. Még annyit hozzátennék az eddigiekhez, hogy azt mondta hogy neki egy férfi kell és nem egy olyan ember aki úgy viselkedik mint egy tíz éves. Erre összejött egy nálunk 2-3 évvel fiatalabb fiúval. Kár, hogy még mindig ő van egész nap a fejemben bármit csinálok és bárhol vagyok. :(
2018. nov. 18. 16:35
15/31 anonim válasza:
Kedves kérdező. Te magad mondtad meg a választ, "nem is akarod" elfelejteni, lezárni. Görcsösen kapaszkodsz valamiben / valakibe aki az életed része volt. Egészen addig nem fog túl jutni rajta, amíg saját magadat stromfolod. Senki sem tud segíteni, tanácsot adni míg te magadban nem zárod le. Ha úgy gondolod megtettél mindent azért, hogy Neked jobb legyen és így sem megy, akkor keress fel egy terapeutát (nem rossz szándékból, vagy gúnyként írom), aki segít abban, hogy egységben és békében legyél önmagaddal.
2018. nov. 20. 12:03
16/31 anonim válasza:
Látjátok! Eltörölték a katonaságot, tele vagyunk sírógép fiúcskákkal...Jajjj mi lesz velem...20 évesen elhagyott a 17 éves barátnőm... ez egy kabaré!
2018. nov. 20. 12:34
17/31 anonim válasza:
Utolsó: azért nem állatok vagyunk, hanem emberek érzésekkel. Tökmindegy, hogy férfi vagy nőről beszélünk.
2018. nov. 20. 12:57
18/31 anonim válasza:
Miért? Régen állatok voltunk? Már ne is haragudj meg, de aki 20 évesen öngyilkos akar lenni egy tini szerelem miatt, ráadásul fiú... vagyis fiúcska, annál gondok vannak. Engem is hagytak ott, nekem is rossz volt, de azért ne legyünk már mimózák. Szuper érzés lehet egy nőnek az ilyen harmatgyenge - nem nevezném férfinak - pasika mellett. Igen szívem, jaj szívem, mit csináljak szívem, azt akarom hogy neked jó legyen szívem, oda megyünk ahova te szeretnél szívem, főzök, mosok, takarítok szívem, csak el ne hagyj... na jó, testidegen nekem ez az egész.
2018. nov. 20. 13:23
19/31 anonim válasza:
Ja, igen a tanácsom! Ember! TE magadnak vagy a legnagyobb gátja. Azért kaparsz ennyire mert ez volt az első csajod!
Állj már oda a tükör elé, és röhögd ki akit benne látsz. Mert jelenleg az csak egy kisfiú, akinek elvették a játékszerét. Van... azaz ismétlem: VAN még millió lány a világon, csak te beleragadtál ebbe az eszményképbe. Amivel meg végleg kiírod magad ennél a lánynál az, hogy a szakítás után is sírsz miatta.
Szerinted egy lány mit gondol ilyenkor?
a. Jaj szegény, visszafogadom, olyan rossz neki.
b. Jézusom, én ekkora pöccsel voltam együtt.
c. Jó lenne végre, ha már összeszedné magát, és férfi módjára elfogadná a helyzetet és kerene magának egy új szerelmet.
Válassz.
2018. nov. 20. 13:28
20/31 anonim válasza:
Utolsó te egy szakavatott barom vagy.Rohadtul nehéz néha továbblépni,ettől nem papucs vagy gyenge.De mit várhatunk egy olyan delikvenstől aki a sorkatonaságot hozza elő magyarázatnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!