Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év után ghostingolt a párom. Olyan rosszul vagyok hogy már ma majdnem összeestem.2 hónapja történt. Mit tudok tenni hogy ne legyek ilyen összetört? Nagyon rossz hogy nem tudom mit rontottam el, miért lett vége.
Pffff bakki. bár mondtad volna :D
32/f
Sajnos összejött neki a masikkal es meglépett
Sajnalom
Régi a kérdés de remélem azért átmegy a válasz.
2 év után ilyet csak sùlyos személyiségzavaros személy tesz !
Rengeteg itt a haszontalan válasz , te semmit nem tettél hogy igy reagáljon , ghosting soha nem rólad hanem mindig is a ghostoló fél gyávaságáról szól.
Megcsal , ghostingol ... sémákat követ , fogalma nincs az egészséges kapcsolódásról.
Te ott hibáztál , magaddal szemben és nem az untermensch el szemben , hogy visszafogadtad a megcsalás után.
Egy határt megsértett ezzel és hagytad neki , ezért tovább feszíti ...vajon a ghostingot ami a manipulációs technikák legalja , megbocsájtod e neki.
Ha egy személyiségében sérült embert meg akarsz változtatni , hagyd hogy összeomoljon , mondj neki nemet válaszd saját magad
Különben csakmegtanítod neki hogy neki mindent szabad 😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!