Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Amelyik lány szakitás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik lány szakitás után rögtön elkezd fiúzni az normális, vagy egy olcsó?

Figyelt kérdés
Összevesztünk,igaz hogy én kezdtem a vitát ami elfajult. Telefonon keresztül ezután megszakitotta velem a kapcsolatot és már fiuzik.. és olyan lány hogy elsö alkalomkor le is fekszik az illetővel. Idáig állitolag szeretett. Akkor milyen lány ő ? Ezzel mit fog el érni? Ha engem szeretett akkor nem mulhattak el ilyen hamar a érzései nem? Vagy ennyire szex éhes? Ilyen a vére? Nem értem! Én nem mentem más lányhoz azóta,és nem is akarok. Őt szeretem,de ezek után muszáj leszek énis csajozni hisz nem fogok szenvedni egy ilyen lány miatt.. csak érdekel hogy mi készteti ezekre s dolgokra!?

2018. aug. 29. 06:47
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
7 Ezt a szöveget mindig azok mondják, akik mint keselyük várták, hogy az adott két ember szétmenjen, és minden ólcsó eszközzel próbálnak az exnőnek alátenni, hogy a pasi szemében le legyen járatva az adott nő és minnél gyorsabban lépjen feléjük, hisz "kéznél" vannak.
2018. aug. 29. 09:49
 12/37 anonim ***** válasza:
*hisz "kéznél" vannak. És pontosan tudják, hogy amig az exnő képben van, addig ők teljesen esélytelenek vele szemben.
2018. aug. 29. 09:50
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

két féle ilyen viselkedési indok van, és egyik sem "olcsó", csak most felkavart lelki világgal nehéz ezt megérteni:

1: egyszerűen támogatásra és pozitív szavakra van szüksége egy pasitól, aki elmondja, hogy ő szép, okos és a többi, így jobban érzi magát, segít túltenni az előzőt. Ez megfelel annak, mikor te elmész haverokkal jól beinni és mindenki elmondja, hogy milyen kis qrva volt a csaj és te vagy a legkirályabb

2: a csaj már kb fél éve tudja, hogy nem működik a kapcsolat, már lehet más is csapta a szelet, de meg próbálja az utolsó percig megoldani a problémákat, addig amíg nem 100%, nem lép ki a kapcsolatból, hiába várja már valaki más. Azért mert szeret, azért mert lát még reményt, de tudja, hogy haldokoltok. Miután megjött az utolsó csepp, akkor lelkiismeret furdalás nélkül léphet tovább, hiszen ő már az elmúlt fél évben mindent megtett, hogy javuljon. (természetesen ez sokszor ilyen bebeszélés magának, hogy jó lelkiismerettel könyvelhesse el a dolgot, de lehet ő rombolta a kapcsolatot már, ez lutri)

2018. aug. 29. 10:01
 14/37 anonim ***** válasza:
13 A 2-es pont a valóság. Erre nagyon ráéreztél. Ment a zöld neked.
2018. aug. 29. 10:03
 15/37 anonim ***** válasza:

14+

* (természetesen ez sokszor ilyen bebeszélés magának, hogy jó lelkiismerettel könyvelhesse el a dolgot, de lehet ő rombolta a kapcsolatot már, ez lutri)

Ez nélkül.

2018. aug. 29. 10:05
 16/37 A kérdező kommentje:
Szerintem meg egy kapcsolat ha elromlik meg kell javitani nem pedig eldobni én ennek a hive vagyok.. mert lehet hogy most amilyen hirtelen be pasizik és ha annak nem fog kelleni úgy mint nekem akkor az a pasi hogy fog többet adni neki mint én? Hiszen én szeretem,féltem hogy elveszitem de egy új pasi nem fog félni ettől.. ha értitek mire gondolok. És akkor mit fog csinálni? Meg keres És ha ezek után már nekem nem megy ez a kapcsolat? Akkor meg neki lesz rossz hogy eldobott. Úgyhogy szerintem ez nem helyén való, ilyenkor kis időt kellene hagyni mindkét fél részéről hogy mindketten eltudják dönteni mit akarnak egymástól a továbbiakban.
2018. aug. 29. 10:30
 17/37 anonim ***** válasza:

"de meg próbálja az utolsó percig megoldani a problémákat, addig amíg nem 100%, nem lép ki a kapcsolatból, hiába várja már valaki más. Azért mert szeret, azért mert lát még reményt, de tudja, hogy haldokoltok. "

Ez az esetek ritka része. Szerintem inkább addig vár ,halaszt a nő amig nem 100%-os a következő férfinál a kapcsolat. És arra törekszik amig a régi kapcsolatban van ,hogy megutáltassa magát igy ne pont neki keljen ki lépnie ha nem a férfi mondja azt elégitt és pont. A lezajlásai egy ilyennek nő részéről , ridegség,zárkozottság , kevésbé kommunikál,nem szereti ha mellé fekszel csak úgy , ha este hozzá érsz leüvölti a fejed mint ha valami idegen ember érne hozzá . Ezzel kb minden férfit el lehet taszítani. A valóság ez valójában ..

2018. aug. 29. 10:37
 18/37 anonim ***** válasza:

*Hiszen én szeretem,féltem hogy elveszitem

Aki szereti és félti a partnerét, az az ember tőrődik a másik emberrel, érezteti, ott van mellette a nehéz helyzetekben, és nem csak szájhősködik, nulla cselekedettel és mindig magára hagyja azt, akinek tőrődésre és némi figyelemre lett volna szüksége a másik embertől, hogy biztonságban érezze magát az adott kapcsolatban.

Szájhősködni mindenki tud, de tenni érte kevesen.

2018. aug. 29. 10:38
 19/37 A kérdező kommentje:
18# ez igaz. Nem figyeltem oda rá eléggé az biztos. De ilyen esetekben ha a férfi rá jön erre, és közli a nővel hogy hahoo rájöttem igazad volt! Mindent másképp csinálok ezentúl mert nem akarlak elvesziteni. Ezt én közöltem vele de csak ki röhögött a hugával hogy hova süljedtem. Nekem ennyi épp elég volt hogy mostantól ne keressem inkább hagyom had élje az életét ha nekem ez egy kin szenvedés is. Minden ember hibazhat egy kapcsolatban lehetnek gondok bárkinél és a gondok miatt nem kellene hogy véget érjen.Mert egy autót sem cserélünk le ha elromlott az akku vagy a generátor,hanem megnézetjük kicseréljük,megjavitjuk. Szerintem. De mostmár mindegy. Innentől kezdve én egy nőnek se hagyom hogy el varázsoljon és bele szeressek,csak ezzel meg az lesz a baj hogy így nem tudok teljes értékü társa lenni más nőne,akkor meg az lesz a probléma forrása. Úgyhogy ezért nem akartam hogy vége legyen..
2018. aug. 29. 11:05
 20/37 anonim ***** válasza:

19 *Ezt én közöltem vele de csak ki röhögött a hugával hogy hova süljedtem.

Ez akkora kamu mint a ház.

2018. aug. 29. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!