Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik lány szakitás után rögtön elkezd fiúzni az normális, vagy egy olcsó?
két féle ilyen viselkedési indok van, és egyik sem "olcsó", csak most felkavart lelki világgal nehéz ezt megérteni:
1: egyszerűen támogatásra és pozitív szavakra van szüksége egy pasitól, aki elmondja, hogy ő szép, okos és a többi, így jobban érzi magát, segít túltenni az előzőt. Ez megfelel annak, mikor te elmész haverokkal jól beinni és mindenki elmondja, hogy milyen kis qrva volt a csaj és te vagy a legkirályabb
2: a csaj már kb fél éve tudja, hogy nem működik a kapcsolat, már lehet más is csapta a szelet, de meg próbálja az utolsó percig megoldani a problémákat, addig amíg nem 100%, nem lép ki a kapcsolatból, hiába várja már valaki más. Azért mert szeret, azért mert lát még reményt, de tudja, hogy haldokoltok. Miután megjött az utolsó csepp, akkor lelkiismeret furdalás nélkül léphet tovább, hiszen ő már az elmúlt fél évben mindent megtett, hogy javuljon. (természetesen ez sokszor ilyen bebeszélés magának, hogy jó lelkiismerettel könyvelhesse el a dolgot, de lehet ő rombolta a kapcsolatot már, ez lutri)
14+
* (természetesen ez sokszor ilyen bebeszélés magának, hogy jó lelkiismerettel könyvelhesse el a dolgot, de lehet ő rombolta a kapcsolatot már, ez lutri)
Ez nélkül.
"de meg próbálja az utolsó percig megoldani a problémákat, addig amíg nem 100%, nem lép ki a kapcsolatból, hiába várja már valaki más. Azért mert szeret, azért mert lát még reményt, de tudja, hogy haldokoltok. "
Ez az esetek ritka része. Szerintem inkább addig vár ,halaszt a nő amig nem 100%-os a következő férfinál a kapcsolat. És arra törekszik amig a régi kapcsolatban van ,hogy megutáltassa magát igy ne pont neki keljen ki lépnie ha nem a férfi mondja azt elégitt és pont. A lezajlásai egy ilyennek nő részéről , ridegség,zárkozottság , kevésbé kommunikál,nem szereti ha mellé fekszel csak úgy , ha este hozzá érsz leüvölti a fejed mint ha valami idegen ember érne hozzá . Ezzel kb minden férfit el lehet taszítani. A valóság ez valójában ..
*Hiszen én szeretem,féltem hogy elveszitem
Aki szereti és félti a partnerét, az az ember tőrődik a másik emberrel, érezteti, ott van mellette a nehéz helyzetekben, és nem csak szájhősködik, nulla cselekedettel és mindig magára hagyja azt, akinek tőrődésre és némi figyelemre lett volna szüksége a másik embertől, hogy biztonságban érezze magát az adott kapcsolatban.
Szájhősködni mindenki tud, de tenni érte kevesen.
19 *Ezt én közöltem vele de csak ki röhögött a hugával hogy hova süljedtem.
Ez akkora kamu mint a ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!