Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az normális dolog, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális dolog, ha valaki szakítás után rögtön elkezd társkeresőzni?

Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 15:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy már annyira régóta rossz volt a kapcsolata, hogy már szinte a kapcsolat alatt feldolgozta, hogy ebből szakítás lesz és ezért utána nincs már maga alatt
2018. aug. 15. 15:23
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
Igen, mert felgyorsítja a talpraállását. Lefoglalja az illetőt és annak idejét. Nem lesz ideje sírni, sajnálnia magát, és a helyzetét, hanem mint egy húzóerőként elindul újra.
2018. aug. 15. 15:29
 3/12 anonim ***** válasza:
24%

2+

Ha valaki ezt és így meglépi, az nagyon nagyot sérült lelkileg, még ha kifelé nem is látszik. Ugyanis az erős emberek, de nagyon nagyon megsérült emberek teszik ezt.

2018. aug. 15. 15:30
 4/12 anonim ***** válasza:
*de az adott exkapcsolatba nagyon nagyon megsérült
2018. aug. 15. 15:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
"Kutyaharapást szőrével!"
2018. aug. 15. 15:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy olyan típus, akiben később csapódik le a szakítás következménye. Először még azt érzi, mint aki megkönnyebbült, kiszabadult valamilyen "fogságból", azonnal kinyílik a világ felé, de egy idő után jelentkeznek nála a bánat jelei, tünetei, amik miatt majd magába roskad. Ez erősen emberfüggő, ki hogy dolgozza fel egy kapcsolat végét.
2018. aug. 15. 15:34
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem normális dolog. Mert aki egyből másikat keres, az kapcsolatfüggő. És annak semmi értelme.
2018. aug. 15. 15:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is ezt tettem anno az egyik szakításom után, még nagyon nem voltam túl rajta, sőt... igazából beszélgettem 1-2 emberrel, egy találkám is volt, az egyikkel kb teljesen egy hullámhosszon voltunk, de mivel annyira magam alatt voltam, hogy egy idő után nem írtam vissza neki, és abbamaradt a dolog... Hirtelen felindulásból tettem, aztán rájöttem, hogy túl korai... Még most sem vagyok igazán toppon.
2018. aug. 15. 15:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Voltam a helyzetedben kérdező, ez most nagyon rosszul esik neked, azt érzed nem is voltál neki fontos. Ismerős érzések. De ez nem jelenti azt, hogy tényleg így is van. Ha te szakízottál vele, akkor nagy az esélye, hogy a sérült egóját akarja simogatni ezzel, vagy így akar neked fájdalmat okozni.

Én nem tartom jó dolognak több okból sem, hogy a kérdésedre válszoljak.

2018. aug. 15. 18:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Férfi vagy nő?

Férfinél alapvetően normális mivel férfinak nem szoktak udvarolni, ego pedig erős ilyenkor és szinte könyörög az új ingerekért (értsd: férfiak ritkán tartanak fenn nőkkel ismeretséget egy kapcsolat alatt, akihez lehetne menni mondjuk egy szakítás után...)

Amúgy ha nem mennek bele komolyabb kapcsolatba akkor nagy baj nincs ezekkel.

2018. aug. 16. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!