Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülbelül 5 hónapja szakított velem a barátnőm és nem tudok visszarázkódni a normális életbe. Mit kéne tennem? 23/F
Nagyon hasonló módon vesztettem el én is sok haveromat egy lány miatt. Jól csinálod hogy sportolsz és valamennyire leadod a feszültséget. De csak akkor fogod tudni elfelejteni, ha elkezdesz csajozni. Nem feltétlenül kapcsolatot kell keresni, mert az könnyen újabb csalódás lehet, de ha ismerkedsz és esetleg egy szexkapcsolat összejön, az nagyon sokat fog segíteni. Ezenkívül persze új barátokat is el kell kezdened szerezni.
Tudom, hogy kvanehéz, de ha ezt a két dolgot (csajozás, új barátok) sikerül összehoznod, akkor sokkal jobban fogod magad érezni!
Ez olyan, mint memóriakártya vagy a merevlemez.
Hiába törlöd az adatot róla (szakítasz), attól az még fizikailag rajta marad (megmaradnak az érzelmeid) és csak akkor törlődik véglegesen, amikor felülírod más adatokkal (elkezdesz "csajozni").
Ezért kell a "gyászidőszak" után elkezdeni minél előbb ismerkedni, flörtölni, szexelni.
Ne akard azonnal felülírni az exedet egy új nővel, mert jó eséllyel nem fog sikerülni.
Viszont elkezdheted kis lépésekkel.
Mondjuk úgy, hogy az érzelmeid 100%-a még az exed iránti érzelmeid.
Adj ebből 1%-ot valaki másnak. Aztán adj még egyet akár annak, akinek már adtál, akár egy harmadiknak. És így tovább.
Előbb-utóbb elérsz egy "kritikus tömeget", mondjuk a példa kedvéért az 51%-ot, amikor már kisebb része lesz az érzelmeidnek az exed irántiak.
Ezután hidd el, az a 49% már sokkal hamarabb le fog nullázódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!