Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás utáni sokkos állapot meddig tart?
Köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugtat, hogy vége lesz. Ez a sokk a legrosszabb, mert ijesztő is. Annyira nem vagyok önmagam. Remélem csak pár hét maximum es kicsit visszakapom önmagam.
Mi a jobb ha letiltom vagy ha hagyom? Az a baj, hogy a tiltást is fel lehet oldani. Igazából ha akarom úgyis nézem ha nem akkor meg nem. Ha írok neki és hisztizek stb. Azzal lassitok a folyamaton, igaz? Azon kívül hogy amúgy is szánalmas...
Amúgy nagyon osszevesztunk és én időt kértem, de aztán lehiggadtam és atgondoltam és megkerestem de azt mondta hogy ha időt kértem akkor most már Legyen idő mert mostanában sokat veszekedtunk és már elege van. Látja, hogy milyen gyenge vagyok most és leszar, pedig még pár napja ő sírt hogy nem tud nélkülem élni... Már nem érdeklem szerintetek vagy csak tudja hogy biztonsagban van mert látja mennyire kivagyok és azért ilyen? Lehet, hogy megkeres ha leszakadok róla?
Kedves Kérdező!
Sajnálom, hogy ez történt veled!
Szörnyű érzés, a sokkos állapot elmúlik, felváltja valami más.
Nekem 2 hónapja ért véget a 7 éves kapcsolatom. 1 hónapig sírtam, gombóc volt a torkomban, fájt a mellkasom, alig ettem. Hagytam, hogy teljesen átjárjon a fájdalom. Most már enyhébbek ezek.
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!