Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig tart így?
Egy hete szakított velem párom egyik pillanatról a másikra. Egyik percben még azt írta, hogy nagyon szeret és, hogy szeretné, hogy a férje legyek, szeretné, hogy együtt éljünk, utána fél órával rá felhív, hogy itt az idő, hogy külön utakon haladjunk, de amikor megkérdeztem, hogy miért semmilyen indokokat sorolt fel.
Azóta próbálok felállni. Vannak pillanatok, amikor úgy érzem, hogy már nem hiányzik, hogy képes vagyok tovább lépni. Máskor meg betalál az érzés, hogy baromira hiányzik és miért kellett ennek így tőrténnie? Amikor rendszereztem a nálam maradt dolgait, akkor is párszor majdnem elsírtam magam. Meg amikor látom, hogy fent van FB-n és nem ír az is nagyon rossz érzés.
Erre nincs egzakt "meddig tart" számítás, kivéve a Stinson féle:
Annyi hónap, amennyi időt jártatok években kifejezve.
fél év -> fél hónap
1.5 év -> 1.5 hónap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!