Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Véget ért egy hosszú kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véget ért egy hosszú kapcsolatom. Hogyan tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés

7 évet voltunk együtt, eljegyzes is volt, majd egy ürüggyel kidobott.

Igen, voltak veszekedések de melyik kapcsolatban ne lenne? Megoldható lett volna minden. De ő inkább feladta.

Ennek 1 hónapja de teljesen padlóra kerültem. Ő nem szeret már engem, pedig mindent megtettem neki/érte, mindenben a kedvében jártam, jó voltam hozzá.

Egész nap rajtam van a sírás, gombóc van a torkomban, fáj a mellkasom. Úgy érzem sosem leszek túl rajta. Próbálom magam lekötni de nem ér semmit. Akkor is rá gondolok, a munkámra sem birok odafigyelni.

Már öngyilkossági gondolataim is voltak, de gyenge vagyok még ahhoz is.

Felfoghatatlan számomra, hogy a szerelmem akit saját magamnál is jobban szerettem, magamra hagyott. Nem látom többé, nem beszélek vele többet, nem ölel, nem csókol, nem lehetünk egymás mellett, a világon mindenkinél jobban ismertük egymást.

Nem tudom hogy élem túl, ha lesz neki más barátnője.

Elképzelhetetlennek tartom, hogy valaha bárki mást ennyire meg tudjak szeretni, lefekeküdjek vele. Ráadásul van rgy tartós betegségem is, amit más nem biztos, hogy elfogadna.

Vele terveztem az egész életem, tőle szerettem volna a gyerekeimet. Ha kisgyereket látok is elsírom magam, mert ezek a dolgok jutnak eszembe, hogy mennyire szerettem volna ezt a csodát megélni vele együtt, de most le kell mondjak róla, pedig nagyon családcentrikus vagyok.

Tudom, mindenki az idővel jön, hogy halványítja az emlékeket.

Eltelt 1 hónap de még mindig nem bírtam összeszedni magam, utálom hogy ennyire gyenge vagyok. Mit csináljak?

Barátnős napot is tartottam már, foglalkozom a hobbimmal, de olyan értelmetlen minden nélküle. Semminek nem tudok örülni ìgy.

Úgy érzem bele fogok őrülni ebbe.

Segitsetek :(

26/L

2018. aug. 7. 12:13
1 2 3
 11/21 1112 ***** válasza:
100%
Majd találsz olyat, aki szeret. Most lehet, hogy egy nála mégjobb jön. :)
2018. aug. 8. 23:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el fog enyhülni mêg most fàj de idővel sokkal könnyebb lessz.Igaz 7év az hosszú idő de inkàbb mint hogy gyereket szültél volna neki és ugy hagy magadra .
2018. aug. 11. 01:51
 13/21 A kérdező kommentje:

Új barátnője van.

Epp aznap jöttek össze, mikor kiírtam a kérdést.

POKOL

2018. aug. 30. 12:39
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor valószínűleg a barátnője már előtte megvolt, hogy ti szakítottatok...

Kitartást, halványítja az idő, de nem 1 hónap után.. nekem 1,5 év volt, de még így is érzem a hiányát a másiknak..

2018. aug. 30. 12:58
 15/21 anonim ***** válasza:
85%

Szia!!! Tudod hogy fogsz tudni bosszút állni ? Csak azért is boldog leszel! Azt tudd! hogy 90%hogy az új lánnyal nem lesz hosszú a kapcsolat,7 évet nem heverte ki a pasi sem. Téged fog keresni,közösen kialakult szokásaitokat ráerőltetni a lányra. Valahol te nyomaid is benne maradtak a pasiban. Saját tapasztalat,ha nincs átmeneti idő két kapcsolat közt akkor pár hét hónap után hiányzik az ex....

Futás sport ha anyagiak engedik konditerem egészségesek és lekötnek.

Volt valami amiről a pasi miatt lemondtál? Hobbi utazás....itt a lehetőség megvalósítani. Barátnőid vannak?? A szinglik a legjobbak. Mehettek együtt programozni.

Lényeg csakazért is légy önálló és boldog.

2018. aug. 30. 13:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A korodból feltételezem, hogy az első kapcsolatod lehetett. És ráadásul 7 évig.. Emlekszem amikor az első parommal szakitottam mennyire padlón voltam, aztan az idő bizonyította, minden okkal történik. Elhiszem, hogy fáj. Hogy marcangol, hogy ez a pokol, plane, hogy megtudtad lett új barátnője. De próbáld meg picit tavolabbról szemlélni az életet. Figyelj magadra. Újulj meg, új haj, új stílus, új hobbi. A barátok tamogatása. Ne csak egy csajos estével számolj, csinálj sokat ! Van háziállatod ? Ha idodbe belefer, tudsz gondoskodni róla, egy kutya rengeteget segíthet. Sírj, ha kell, dühöngj, sportolj, add ki magadból. Es gondolkodj el ezen.. Ha elhagyott, akkor azt jelenti, hogy nem ő volt az igazi számodra. Nem ő volt melléd rendelve. És biztos vagyok benne, hogy egy kedves rendes srac valahol a jövőben csak rád vár ! ❤️
2018. aug. 30. 13:48
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Velem is hasonló történt, csak én srác vagyok és négy éves kapcsolatomnak lett vége az egyik pillanatról a másikra (2,5 év együttélés után) felhív, hogy itt az idő, hogy külön utakon járjunk.
2018. aug. 30. 15:38
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

azért mert ő boldog és barátnője van, attól még neked nem kell feladnod az életedet....

Ők is csak emberek, az a nő is csak húsból és vérből van, ahogy az ex barátod is.

Szerintem menj el vásárolj valamit újítsd fel kicsit a ruhatáradat, kezdj el sportolni valamit, menj el fodrászhoz kozmetikushoz szolizni, kicsit élvezd és kényeztesd magad.

Neki nem te voltál a megfelelő, legalább nem akkor derült ki mikor gyereketek lett meg közös hitel, sokkal jobb most. 26 éves vagy k**úrvajó életed lehet még.

2018. aug. 30. 16:39
 19/21 A kérdező kommentje:

De nem tudnék senkit szeretni ennyire mint őt szerettem.

Már vásároltam ruhákat, fodrász, körmös...de nem segít. Egyedül érzem magam.

És arra tudok gondolni, hogy valaki más fekszik a helyemen, valaki mással beszél, nekem meg hiányoznak a beszélgetéseink.

Nem birok aludni. Nem birok enni. Nagyon fáj, én akár az életem adtam volna érte.

2018. aug. 31. 11:53
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normalis erzes most :)
2018. szept. 1. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!