Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt egy nagyon hosszú kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy nagyon hosszú kapcsolatom viszont azóta megváltoztam ez miért van?

Figyelt kérdés
Eddig nem szoktam alkoholt inni hétvégente sem amióta nincs velem állandóan csak iszom viszont azt hittem hogy csak az elején lesz ilyen míg bánatos vagyok viszont ez már lassan 9 hónapja ez miért van ? és amit szeretek csinálni már azt sem csinálom olyan lelkesedéssel mint ahogy régen,ha rá gondolok arra a lányra akivel voltam rendesen el megy tőle a kedvem ez miért van ?
2018. márc. 22. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden fejben dől el. Ha te nem akarsz inni és bánatos lenni, akkor nem leszel az. Ez egyszerű önsajnáltatás.
2018. márc. 22. 11:27
 2/3 anonim ***** válasza:

En ket evig ittam es drogoztam egy lany miatt.

Visszagondolva minden egyes korty es minden egyes kabszer amit bevittem a szervezetembe felesleges volt. Megbantam. Az alkoholt tedd le. Nyomorba taszít. Emelkedj fel. Menj el pszichologushoz, ez fontos. Kerj segitseget szakembertől.

2018. márc. 22. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Lelki okok miatt alkesz lettél ... nem tudod feldolgozni. A bátyám is ezt csinalta évekig, egyre durvábban...már 5 éve lassan, hogy nincs közöttünk...rák.
2018. márc. 22. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!