Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véget ért egy hosszú kapcsolatom. Hogyan tegyem túl magam rajta?
7 évet voltunk együtt, eljegyzes is volt, majd egy ürüggyel kidobott.
Igen, voltak veszekedések de melyik kapcsolatban ne lenne? Megoldható lett volna minden. De ő inkább feladta.
Ennek 1 hónapja de teljesen padlóra kerültem. Ő nem szeret már engem, pedig mindent megtettem neki/érte, mindenben a kedvében jártam, jó voltam hozzá.
Egész nap rajtam van a sírás, gombóc van a torkomban, fáj a mellkasom. Úgy érzem sosem leszek túl rajta. Próbálom magam lekötni de nem ér semmit. Akkor is rá gondolok, a munkámra sem birok odafigyelni.
Már öngyilkossági gondolataim is voltak, de gyenge vagyok még ahhoz is.
Felfoghatatlan számomra, hogy a szerelmem akit saját magamnál is jobban szerettem, magamra hagyott. Nem látom többé, nem beszélek vele többet, nem ölel, nem csókol, nem lehetünk egymás mellett, a világon mindenkinél jobban ismertük egymást.
Nem tudom hogy élem túl, ha lesz neki más barátnője.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy valaha bárki mást ennyire meg tudjak szeretni, lefekeküdjek vele. Ráadásul van rgy tartós betegségem is, amit más nem biztos, hogy elfogadna.
Vele terveztem az egész életem, tőle szerettem volna a gyerekeimet. Ha kisgyereket látok is elsírom magam, mert ezek a dolgok jutnak eszembe, hogy mennyire szerettem volna ezt a csodát megélni vele együtt, de most le kell mondjak róla, pedig nagyon családcentrikus vagyok.
Tudom, mindenki az idővel jön, hogy halványítja az emlékeket.
Eltelt 1 hónap de még mindig nem bírtam összeszedni magam, utálom hogy ennyire gyenge vagyok. Mit csináljak?
Barátnős napot is tartottam már, foglalkozom a hobbimmal, de olyan értelmetlen minden nélküle. Semminek nem tudok örülni ìgy.
Úgy érzem bele fogok őrülni ebbe.
Segitsetek :(
26/L
"Hogyan tegyem túl magam rajta?"
Engedd, hogy átjárjon, amíg ellenállást produkálsz, addig csak erősebb lesz a feszítő érzés.7 év hosszú idő, hozzá képest egy hónap semmi, gyászold meg a kapcsolatot, nem kell sehová sem sietned.
"akit saját magamnál is jobban szerettem"
Ez egy nagyon komoly probléma, mert arról árulkodik, hogy nincs önbecsülésed, ahol pedig nincs önbecsülés, ott megjelenik az önfeladás.
Az önfeladás egy önsorsrontó magatartás, ahol az igényeid háttérbe szorulnak, nem tudod megélni magad, csak azért, hogy kapj egy kis figyelmet.Az ilyen emberekből lesznek az önkéntes "lábtörlők".
Miért van ez?
Lányoknál nagyon sokszor az apával való kapcsolatot érdemes megvizsgálni, és megérteni.
Első gyerek vagy?Van fiútestvéred?
Kezdj el futni.
Egészséges, és 5-15-15-20km után nem marad erőd agyalni, főleg nem hülyeségeken agyalni.
Ilyenkor mindenki ezt gondolja, hogy nem fog tudni túllépni, nem fogja tudni elviselni, és ő volt az egyetlen igazi....
És te is így érzel. De mindannyian átesünk ezen, sajnos van aki nem is 1x!
És ez k**úrvanagy szívás.
De túl fogsz lépni rajta , és észre sem fogod venni.
magaddal kell foglalkoznod. Menj vásárolni, napozni strandra, egyél finomakat. Beszélgess emberekkel. És ne zárkózz be.
Hasonló helyzetben voltam én is de engem megcsalt és csak 3 évig voltunk együtt.
De én azt tanácsolom amit én is tettem. Éld meg az érzéseid. Bőgj, ordíts ha ezt érzed ez esik jól. Ne eroltess semmit, ne siettesd magad.
A másik dolog hogy koncentrálj magadra, gondold végig az életed, önmagad, döntéseid, tetteid stb. Ez is segített nekem. Rohadt nehéz mocskosul nem könnyű.. Tudom.
De képzeld el 8 hónap elteltével úgy ébredtem egyik nap hogy nem fájt. Fogalmam sincs hogy de nekem egyik pillanatról a másikra szűnt meg a gombóc a torkombol a keserű íz a számból, a fájdalom a mellkasombol.
Felkeltem és nem volt ott majd nevetésben törtem ki. Megkönnyebbültem. Rá egy hónapra találkoztam valakivel akivel sokkal jobb minden és csak most értem meg igazán hogy az a kapcsolat anno sehol nem volt ehhez képest.
Neked is el fog múlni hidd el. Csak éld meg. Sajnos ez az élet velejárója.
Hasonló helyzetből én anno 1,5 évig! gyógyultam, addig nőt nem akartam látni.
Aztán jött 3-4 kisebb-nagyobb kapcsolatom, és 33 évesen rátaláltam a feleségemre :)
Gyászold el a kapcsolatot, hét év rengeteg idő, rengeteg emlék, érthető, hgoy borzasztóan fáj. Fájni is fog, de ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!