Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ghosting aldozata lettem, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghosting aldozata lettem, ti hogy kezelnetek az ilyen szitukat?

Figyelt kérdés
34 eves fiu vagyok es a baratnom eltunt egy hete. Nem vagyok egy nagy vitazos igy nem volt veszekedes, sem mas verbalis eroszak. 4 honapja vagyunk/voltunk egyutt, a lany velem egykoru es atjott, hogy nalam alszik. Faradt voltam, elaludtam delutan egy picit majd amikor felebredtem eleg morcos kedvem volt (ertsd, nem mosolyogtam, vihogtam, orultem..stb). Ekkor megkerdezte, hogy most mar mindig ez lesz? Majd fogta a cuccat es elment. Nem kerestem utana, gondoltam le szeretne nyugodni de mivel napok mulva sem jelentkezett, gondoltam felhivom. Annyit mondott h szerinte szakitunk majd megigerte h visszahiv ha vegzett a munkaval. Nem akarok raakaszmodni, ket uzit irtam ill bocsanatot kertem persze de azota semmit sem tudok rola, nem tudtam telefonon sem elerni (egyszer probaltam ugy is). Sem az okat nem tudom, h miert van ez, sem azt h mit lehet ilyenkor tenni. Voltatok hasonlo helyzetben mar?
2018. júl. 20. 10:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%

"A fius valaszokat meg elengednem mert erre reagalni az irasombol biztos nem gyerekes... Ja de :)"

Hiába kötözködnek itt veled, hogy 34 éves fiú...igazat írtál.Aki így ír, az bizony ennyi idősen még csak fiú és nem több.

2018. júl. 20. 10:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, hogy ki micsoda vagy kicsoda.

Tudom nehéz ilyenkor, de örülj neki, hogy nem szántál több időt rá az életedből. Gerinctelen dolog ilyet csinálni. Illetve, Isten mentsen engem az ilyen emberektől, akik magukban teóriákat gyártva közös döntéseket hoznak egyedül, titokban, majd a döntés kollektivitására való tekintettel, még meg sem osszák a másikkal a konklúziót.

Hogy én mit tennék? Mérgesen olyat amit megbánnék. Odamennék, erőltetném a megbeszélést.

Józanul hagynám a fenébe amiatt amit leírtam.

2018. júl. 20. 10:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez már az óvodai tragikomédia szintje, kb úgy is kezelném.
2018. júl. 20. 11:22
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

"34 eves fiu "

34 eves, lassan kozepkoru ferfi...

Semmilyen aldozat nem vagy. Megmondta, hogy szakitani akar.

Semmit nem kell tenned, nem akar teged.

2018. júl. 20. 11:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem az zavarta, hogy olyan későn hivtad.

Szereted őt?

Esetleg ird meg neki, hogy szeretnel vele egyutt maradni, azért nem kerested, mert azt hitted, arra van szuksege. Ennyit tudsz tenni.

2018. júl. 20. 13:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Ebben mi a ghosting?! Te aldozat?! Ne rohogtess mar! A csaj odament hozzad, mire te ahelyett hogy orultel volna neki, adtad a parasztot. Meg jo, hogy otthagyott a francba. Ezek utan pedig ahelyett hogy tepernel utana, es megprobalnad helyrehozni a dolgot, "hagyod lenyugodni", meg "nem akarsz raakaszkodni". Hogy te mekkora idiota p.cs vagy, mar megbocsass... Hat ha velem tetted volna ezt, en is hagynalak a francba, sose kene egy ilyen egoista faxkalap.

Es meg te vagy az aldozat, bexarok!

2018. júl. 20. 19:25
 17/17 anonim ***** válasza:

1. A ghosting nem ez a szitu, hanem kizárólag online ismerettségre vontkozik.

2. amit leírtál az történt. Az ok pedig az, hogy nem érezte magát veled jól. Ez bőven elég ok szerintem. Nem vagytok összekötve, mehet, ha kedve tartja és még beszámolni sem köteles. Ha nem tette az még mindig rád nézve nagyobb szégyen, mert addig se jutottál vele, hogy érdemesnek tartson a beszámolásra.

2018. júl. 20. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!