Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ghosting aldozata lettem, ti hogy kezelnetek az ilyen szitukat?
"A fius valaszokat meg elengednem mert erre reagalni az irasombol biztos nem gyerekes... Ja de :)"
Hiába kötözködnek itt veled, hogy 34 éves fiú...igazat írtál.Aki így ír, az bizony ennyi idősen még csak fiú és nem több.
Tök mindegy, hogy ki micsoda vagy kicsoda.
Tudom nehéz ilyenkor, de örülj neki, hogy nem szántál több időt rá az életedből. Gerinctelen dolog ilyet csinálni. Illetve, Isten mentsen engem az ilyen emberektől, akik magukban teóriákat gyártva közös döntéseket hoznak egyedül, titokban, majd a döntés kollektivitására való tekintettel, még meg sem osszák a másikkal a konklúziót.
Hogy én mit tennék? Mérgesen olyat amit megbánnék. Odamennék, erőltetném a megbeszélést.
Józanul hagynám a fenébe amiatt amit leírtam.
"34 eves fiu "
34 eves, lassan kozepkoru ferfi...
Semmilyen aldozat nem vagy. Megmondta, hogy szakitani akar.
Semmit nem kell tenned, nem akar teged.
Szerintem az zavarta, hogy olyan későn hivtad.
Szereted őt?
Esetleg ird meg neki, hogy szeretnel vele egyutt maradni, azért nem kerested, mert azt hitted, arra van szuksege. Ennyit tudsz tenni.
Ebben mi a ghosting?! Te aldozat?! Ne rohogtess mar! A csaj odament hozzad, mire te ahelyett hogy orultel volna neki, adtad a parasztot. Meg jo, hogy otthagyott a francba. Ezek utan pedig ahelyett hogy tepernel utana, es megprobalnad helyrehozni a dolgot, "hagyod lenyugodni", meg "nem akarsz raakaszkodni". Hogy te mekkora idiota p.cs vagy, mar megbocsass... Hat ha velem tetted volna ezt, en is hagynalak a francba, sose kene egy ilyen egoista faxkalap.
Es meg te vagy az aldozat, bexarok!
1. A ghosting nem ez a szitu, hanem kizárólag online ismerettségre vontkozik.
2. amit leírtál az történt. Az ok pedig az, hogy nem érezte magát veled jól. Ez bőven elég ok szerintem. Nem vagytok összekötve, mehet, ha kedve tartja és még beszámolni sem köteles. Ha nem tette az még mindig rád nézve nagyobb szégyen, mert addig se jutottál vele, hogy érdemesnek tartson a beszámolásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!