Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lámyok, ti ezt hogy kezelnétek?
A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt elég nehézkes a kapcsolat sok a veszkedés főleg a külső dolgok miatt, a sok vitat leszámitva jól elvagyunk.
A probléma hogy alapbol elég féltékeny típus vagyok de ezt ő rudja jol, tegnap az egyik haverjától tudtam meg hogy delután egy kávézóban volt egy nővel (regebben féltékeny voltam erre anőre de aztán letisztáztuk hogy munkatársak és a nőnek férje van gyerke szimpla barátság mert ők együtt dolgozznak és ezen ne akadjak ki mert nekem is van fiu barátom bár az a fiu neki is a legjobb barátja, de bizzak benne ezt elis fogadtam. Csak ám tegnap erről a kis talalkozol nem számolt be és vegülis kiderült hogy meg volt 1-2 mikor ezt számon kértem azt mondta azért mert nem akarja hogy feleslegesen idegesitsem magam, de igazam van és ne haragudjak és ekkor latom a facen hogy valami nőt nézegetett ahol vagy 3 régebbi képét csak uj lajkgatta miközben akkor lettek idegesek, ezzel igy pluszba nagyon felmérgelt és kiosztottam és megmondtam higy felejtsen el és hogy nem akarom látni, de egész este hivogatott aztán már egy ket sértő szóval megilettem és azt mondta legyen ha ezt akarom nem keres többet, de ma delutan megint rám irt hogy beszélni akar velem de megint elhajtotta, de nagyon szeretem és a büszkeségem miatt beszélék igy mert nem akarom hogy azt gondolja bármit megtehet,ti megbocsátanátok!? Vagy hogy kezelnétek?
21/L ő 24/F
Te egy betegesen féltékeny p..csa vagy!
1. A féltékenység önbizalom hiányból származik és abból, hogy NEM bízol meg a párodban!
2. A like az semmit se jelent.
3. Ajánlom figyelmedbe ezt a videót, remélem megnézed és tanulsz belőle: https://www.youtube.com/watch?v=-zRfr2vWoNQ
4. Ahogy Szabó Péter mondja, idézem:
"A féltékenység az esetek 99%-ban arról szól, aki érzi, és nem arról, aki iránt érzik."
Ebben a storyban az egyetlen hibás, az TE vagy, a féltékenységeddel tönkre vágod a kapcsolatodat! Gratulálok neked, de ha ez kell, akkor örökre egyedül fogsz maradni, mert egyetlen egy pasi sem fogja eltűrni, hogy a barátnője féltékenykedjen!
Egy egészséges szintű féltékenység nem árt, sőt, együtt jár a szeretettel, szerelemmel. Természetes dolog, hogy ha két ember szereti egymást, elkötelezték magukat egymás mellett, akkor hűségesek egymáshoz, és egyiküknek sem esne jól, ha a másik becsapná, megcsalná őket. Tehát nem kell vakon megbízni a másikban, de betegesen féltékenynek lenni sem.
Nagyon fontos a bizalom, és úgy látszik, benned ez megvolt. (Az, hogy a munkatársnőnek férje és gyereke van, nem "életbiztosítás", azaz nem védelem egy esetleges viszony ellen. Pusztán attól függ, megcsalja-e a férjét, hogy mennyire hűséges típus.)
Más nők képeinek lájkolása is lehet ártatlan dolog, de akár jelenthet is valamit.
A legjobb, ha őszintén tudtok mindezekről beszélgetni, félretéve a büszkeségedet, és nem kellene sértegetned őt, hiszen nem tudhatod biztosan, hogy ludas bármiben is. Ha igazán szeretitek egymást, akkor tisztázni tudjátok a helyzetet, és találni fogtok megoldást a problémára.
Köszönöm a tanácsokat, épp az előbb hivott megint és most higgadtabban megprobaltam beszélni vele, megkertem hogy most azért 2-3napig ne talalkozunk gondoljuk át hogy mi lenne a legjobb, és igy abban maradtunk hogy elhivott vacsorázni szombat este és átbeszélünk mindent.
Igyekszem bizni benne csak annyira furcsa és nem hétköznapi a viselkedése hogy néha nem tudom mit miért tesz és sajnos nem bizom benne annyira mint kellene.
De remelem megtudom beszélni vele.
Mondjuk az nekem se tetszene, hogy elhallgatja a találkozást, az nekem mindig gyanúsabb, mintha megmondja, hogy találkoztam a mittoménkivel. Akkor legalább tudom. Ha meg nem mondja, és utólag derül ki, akkor ott a gondolat, hogy miért kell ezt titkolni. A "nem akartalak ezzel idegesíteni" elég hülye indok, főleg ha alapból féltékeny vagy, ilyenkor szerintem sokkal jobb a tiszta lapos játék.
Viszont szerintem a facebookon kiakadni elég meredek dolog. Mármint én se szeretem, ha a párom sz-rrá lájkol más nőket, akik nem a barátai, de szerintem ezt meg lehet normálisan is beszélni, nem pedig idegrohamot kapva kirúgni a házból meg duzzogni meg szitkozódni. Ez elég gyerekes viselkedés.
Igen, igy utolag énis beladtam hogy túlzás volt. De lesz miről beszélgetünk, aztán hátha közös nevezőre jutunk mert igy egyikőnknek sem lesz jó.
És köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!