Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ghosting aldozata lettem, ti hogy kezelnetek az ilyen szitukat?
Figyelt kérdés
34 eves fiu vagyok es a baratnom eltunt egy hete. Nem vagyok egy nagy vitazos igy nem volt veszekedes, sem mas verbalis eroszak. 4 honapja vagyunk/voltunk egyutt, a lany velem egykoru es atjott, hogy nalam alszik. Faradt voltam, elaludtam delutan egy picit majd amikor felebredtem eleg morcos kedvem volt (ertsd, nem mosolyogtam, vihogtam, orultem..stb). Ekkor megkerdezte, hogy most mar mindig ez lesz? Majd fogta a cuccat es elment. Nem kerestem utana, gondoltam le szeretne nyugodni de mivel napok mulva sem jelentkezett, gondoltam felhivom. Annyit mondott h szerinte szakitunk majd megigerte h visszahiv ha vegzett a munkaval. Nem akarok raakaszmodni, ket uzit irtam ill bocsanatot kertem persze de azota semmit sem tudok rola, nem tudtam telefonon sem elerni (egyszer probaltam ugy is). Sem az okat nem tudom, h miert van ez, sem azt h mit lehet ilyenkor tenni. Voltatok hasonlo helyzetben mar?2018. júl. 20. 10:14
1/17 anonim válasza:
Átgondolta végül az egészet, s ráadásul a szex sem volt jó neki, így, döntött...
2/17 anonim válasza:
Jót kacagtam pár napja valakin, aki "13 éves férfinek" nevezte magát.
Na most, a "34 éves férfi" hasonló reakciót vált ki belőlem.
Csakúgy, mint a vele egyidős "barátnője", aki hisztis bölcsődésként viselkedik.
És ez az én korosztályom... :////
3/17 anonim válasza:
Bocs, "34 éves fiút" akartam írni, ez váltotta ki a vihogást.
Egy 34 éves ember nem "fiú". Legalábbis remélem.
4/17 anonim válasza:
#3:
Kérdezd a kérdésben szereplő nőt!
:)
5/17 anonim válasza:
A viselkedése alapján az is egy 34 éves kislány.
6/17 anonim válasza:
#5:
Nem feltétlenül.
A bölcs sem locsolja már, a kiszáradt korót...
7/17 A kérdező kommentje:
Nem a tortenet tenye a zavaro, hanem a rendezese. A fius valaszokat meg elengednem mert erre reagalni az irasombol biztos nem gyerekes... Ja de :)
2018. júl. 20. 10:26
8/17 anonim válasza:
És mennyire "bölcs" egy reggeli rosszkedv miatt összepakolni és egy szó nélkül eltűnni az éterben?
9/17 anonim válasza:
Ilyenek ezek a mai fiatalok... Gyávák bevallani, hogy a másik már nem fontos egy kicsit se.
10/17 anonim válasza:
#8:
Egy alkalom után, ma már belefér, a pasik is vannak kik, csinálnak ilyet.
Én bulikban azért nem iszok, mert olyankor kihasználnak a nők....
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!