Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek vissza kaphatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vissza kaphatom még a férjemet? Még mindig szeretem. Mit tegyek, hogy visszahódítsam?

Figyelt kérdés
A férjemmel nagyon jól éltünk, harmóniában. Nagyon szerettük egymást.1 éve új munkahelyre került, ahol megismerkedett a főnöke lányával, együtt dolgoztak. Aztán februárban beteg lett a párom, a nő pedig elkezdte hívogatni, és eléggé összemelegedtek. Párom az utolsó percig velem volt, szerelmeskedtünk is. Mindig mondta, hogy szeret, majd egyszer csak bevallotta, hogy bele szeretett a nőbe. Egy hónapja elhagyott. De mintha mindig keresné az alkalmat, hogy jöhessen, a gyerekünkre hivatkozva. De mindig beszélgetni is akar velem, de én most nem akarok, haragszom.

2018. júl. 1. 19:46
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Ami még érthetetlen számomra, hogy az elején mindenféle negatív dolgot mondott a nőről, amiket komolyan is gondolt. Aztán a betegsége után minden megváltozott. A nő aggódni kezdett és hivogatta a kórházban. Akkor kezdődött mélyülni a dolog kettejük között.
2018. júl. 2. 11:51
 22/36 anonim ***** válasza:
50%
És ebben mi az érthetetlen? Éppen érthető.. foglalkozott vele a nő ettől szimpatikus lett neki. Te is foglalkoztál egyébként vele amikor a kórházba volt? Nem,mintha változtatna bármin is inkább csak kíváncsiságból kérdezem
2018. júl. 2. 13:32
 23/36 A kérdező kommentje:
Persze, hogy foglalkoztam, látogattam, hívtam. Amikor haza jött fürdettem, gondoztam.Ami érthetetlen az, hogy mennyi rosszat mondott róla, aztán most meg...
2018. júl. 2. 14:30
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Ne is akard: ő addig fog játszogatni veled, míg biztos nem lesz a másik csaj.

Ha igen, úy ki fog rúgni, mint a sicc, addig meg talomban tart, hátha nem jön össze... Felejtős az ilyen "gerinces" véglény :D

2018. júl. 2. 16:11
 25/36 A kérdező kommentje:
Jaa, és mindig beszámolna arról, ami történik vele, velük. Csak nem hagyom. Szóval barátkozni akar? Pont velem? Ezek után? Nem értem. Bele fogok golyózni.
2018. júl. 2. 20:53
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Legyél őszinte az exeddel. Mondd meg, hogy ez neked most nagyon nehéz. Döntse el: vagy visszamegy hozzád, és helyrehozzátok, amit elbaltáztatok, vagy tartsa tiszteletben a gyászévet. A gyászév alatt csak annyit beszéljetek, amennyit a gyerek meg a válás lebonyolìtása miatt feltétlenül muszáj. Utána már valószínűleg könnyebben tudod majd kezelni a helyzetet.
2018. júl. 2. 21:48
 27/36 A kérdező kommentje:
Mióta itt beszélgetek veletek erről, egyre inkább erősödik bennem az érzés, hogy talán már nem is akarom annyira visszakapni. Csak az árulás fáj nagyon, már rá jöttem. Nem őt, hanem a tettét kell kihevernem. Köszönöm mindenkinek a segítséget és a véleményeket. Ölelés! :)
2018. júl. 2. 21:54
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Velunk uez volt. Azota eltelt 5.5 ev,leszoktattam arrol h minden reggel felhivjon amikor kavezik h beszelgessunk a gyerekekrol cimszoval velem beszelgessen,nagyon szoros volt a kapcsolatunk valas elott (es megcsalas mellett is) es a baratsagot nehezen engedi el,10x evet en is, de ez nem egeszseges,o az EXferjem. Amugy azota is egyutt van a csajszival, tehat nem azert csinalta ,mert vissza akart kapni, hanem mert hajtotta a buntudat,mert osszenottunk, mert osszekot 2 gyerek es rengeteg kozos emlek. Kotodik hozzam de a masikba szerelmes. Ennek ellenere lathatason meghiv egy kavera,egy kolara mert emlekszik h szeretem es felhoz kozos poenokat mert az a kozos bennunk.Sot ha uj pasim volt,tudni szerette volna a szaftos reszeket es amikor gyereke szuletett a csajtol kozos naaaagy csaladi fotot akart es megsertodott h en nem akarok rajta lenni.Amiatt h nem utalkozva,vagdalkozva valunk nehezebben valasztjak szet a regi eletet az ujtol. Szerintem ez a kulcsa a problemanak.
2018. júl. 4. 06:25
 29/36 A kérdező kommentje:
#28 Ezért szeretném én is ritkítani a találkozás számát. Kerüljön mindenki tisztába magával.
2018. júl. 4. 10:39
 30/36 anonim ***** válasza:
Szerintem is bűntudata van legfőképp.
2018. júl. 7. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!