Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek vissza kaphatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vissza kaphatom még a férjemet? Még mindig szeretem. Mit tegyek, hogy visszahódítsam?

Figyelt kérdés
A férjemmel nagyon jól éltünk, harmóniában. Nagyon szerettük egymást.1 éve új munkahelyre került, ahol megismerkedett a főnöke lányával, együtt dolgoztak. Aztán februárban beteg lett a párom, a nő pedig elkezdte hívogatni, és eléggé összemelegedtek. Párom az utolsó percig velem volt, szerelmeskedtünk is. Mindig mondta, hogy szeret, majd egyszer csak bevallotta, hogy bele szeretett a nőbe. Egy hónapja elhagyott. De mintha mindig keresné az alkalmat, hogy jöhessen, a gyerekünkre hivatkozva. De mindig beszélgetni is akar velem, de én most nem akarok, haragszom.

2018. júl. 1. 19:46
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

sajnos szerintem az utolsó jól mondja.

A másik pedig az, hogy attól még, hogy a másik nőbe szerelmes, téged még ugyanúgy szeret. Hiszen veled élt le x évet, veled vállalt gyereket. Az ilyen szeretet, ragaszkodás nem múlik el egyik pillanatról a másikra.

Ne felejtsd el, hogy a másik nőhöz megy haza, és vele szexel.

Szerintem önts tiszta vizet a pohárba, hogy ez most barátkozás vagy akar valamit, mert ha akar, akkor ne a másik nővel kufircoljon. Mert így nagyon kényelmes, mindkettőtöktől megkapja, amit szeretne. Tőled a barátságot, a másiktól a szexet, a szenvedélyt.

Ne hagyd magad szerintem. vagy mindent kérjél, vagy pedig legyenek világosak a határok.

2018. júl. 1. 21:12
 12/36 A kérdező kommentje:
Többen is erre gondolnak... Pedig ő nagyon szerelmes lett, azt mondja. Akkor viszont engem el kéne kerülnie, még akkor is ha a gyerek... Így gondolnám.
2018. júl. 1. 21:16
 13/36 anonim ***** válasza:
58%

1.engedd el a haragot

2. lesz, ami lesz mostmár ; szóval szerintem megpróbálhatod, aztán alakul, ahogy alakul

2018. júl. 1. 21:22
 14/36 anonim ***** válasza:
95%
Még ha vissza is hódítod, tudnál benne újra bízni? A gyerek érdekében egyébként nem ártana valami emberi viszonyt kialakítani a volt férjeddel. Attól, mert ti szétmentetek, a gyerek még közös. Közösen kellene felnevelni. Biztosan nagyon nehéz most neked, de idővel próbáld meg összeszedni magad. Szüksége van a gyereknek rád is, meg az apukájára is. Nem jó, ha fújtok egymásra.
2018. júl. 1. 21:23
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

az ilyen érzelmek nem feketék-fehérek.

én szeretetteljes kapcsolatban élek, de vannak nehézségeink. utóbbi időben 2x voltam odáig másvalakiért. mind 2 érzelem rövid ideig tartott, és nem is jöttünk össze egyikkel sem, de nagyon erőteljes flört volt mind 2 eset. Szerintem, ha bármelyik a kettő közül összejön, akkor nagyon erős szerelem lett volna, és a kapcsolatomnak vége lett volna.

Ugyanakkor végig azt tapasztaltam, hogy a barátom iránt az érzelmeim egyáltalán nem változtak. Egyébként meg is beszéltem vele ezeket a dolgokat. Majdnem szakítottunk is. De a lényeg a te esetedre nézve, hogy tehát a barátomat pont úgy szeretem, teljesen ugyanúgy, az az érzelem nem változott, viszont be tudott volna lépni egy erőteljesebb szenvedély. De attól még, ha szakítunk, ugyanúgy hiányzott volna a barátom, hiszen őt is nagyon szeretem. Szerintem a férjeddel is ez a helyzet. Viszont ő már választott, elhagyott téged. Ezt tartsd szem előtt, és szerintem, ha ez megnyugtat, tisztázd vele a dolgot, de a saját érdekedben mondom, hogy jobb lesz, ha kijózanodsz, mert ő már választott, és nem veled él.

2018. júl. 1. 21:24
 16/36 A kérdező kommentje:
Háát, ez elég kijózanító volt. :)
2018. júl. 1. 21:39
 17/36 anonim ***** válasza:
33%

2# +1!!!!!!!!!!!!!!!!

Beléd szerelmes még, de úgy képzeld el, mint egy mély, fontos, erős energiát.

Az új lánynál pedig csak vonzalom van, ami még a nem ismerésd miatt van. Ha pszihológia szempontjából látattnád, ami megy benne, könnyedén visszaszereznéd.

2018. júl. 1. 22:01
 18/36 A kérdező kommentje:

Red Vixen!

Azt mondta, hogy nem szerelmes belém, mert a másikat szereti. De szerintem meg szeret még, csak nem szerelemmel. Erre gondolsz te is?

2018. júl. 1. 22:08
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
te el tudnád viselni, hogy megalázott és mást szebbnek, jobbnak talált, így téged ott hagyott? lehet én vagyok elmebeteg, de az én lelkem ezt nem hagyná...
2018. júl. 1. 23:22
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Én a 10es válaszolóval értek egyet.

Az új barátnő még érdekes,szenvedélyes, de nem biztos még a férjed se benne, hogy sokáig tart. Ezért jópofizik veled, hogyha az nem sikerül futhasson vissza a biztoshoz. De nekem már bőven elég lenne, hogy elhagyott elárult egy másik nő miatt, téged a gyereke anyját..

Vagy a másik, hogy nyilván szeret még téged csak nem úgy, hogy elég legyen egy párkapcsolathoz.. A gyerekkel meg természetes, hogy ennyire tartani akarja a viszonyt, miután ő lépett le.

2018. júl. 2. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!