Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vissza kaphatom még a férjemet? Még mindig szeretem. Mit tegyek, hogy visszahódítsam?
sajnos szerintem az utolsó jól mondja.
A másik pedig az, hogy attól még, hogy a másik nőbe szerelmes, téged még ugyanúgy szeret. Hiszen veled élt le x évet, veled vállalt gyereket. Az ilyen szeretet, ragaszkodás nem múlik el egyik pillanatról a másikra.
Ne felejtsd el, hogy a másik nőhöz megy haza, és vele szexel.
Szerintem önts tiszta vizet a pohárba, hogy ez most barátkozás vagy akar valamit, mert ha akar, akkor ne a másik nővel kufircoljon. Mert így nagyon kényelmes, mindkettőtöktől megkapja, amit szeretne. Tőled a barátságot, a másiktól a szexet, a szenvedélyt.
Ne hagyd magad szerintem. vagy mindent kérjél, vagy pedig legyenek világosak a határok.
1.engedd el a haragot
2. lesz, ami lesz mostmár ; szóval szerintem megpróbálhatod, aztán alakul, ahogy alakul
az ilyen érzelmek nem feketék-fehérek.
én szeretetteljes kapcsolatban élek, de vannak nehézségeink. utóbbi időben 2x voltam odáig másvalakiért. mind 2 érzelem rövid ideig tartott, és nem is jöttünk össze egyikkel sem, de nagyon erőteljes flört volt mind 2 eset. Szerintem, ha bármelyik a kettő közül összejön, akkor nagyon erős szerelem lett volna, és a kapcsolatomnak vége lett volna.
Ugyanakkor végig azt tapasztaltam, hogy a barátom iránt az érzelmeim egyáltalán nem változtak. Egyébként meg is beszéltem vele ezeket a dolgokat. Majdnem szakítottunk is. De a lényeg a te esetedre nézve, hogy tehát a barátomat pont úgy szeretem, teljesen ugyanúgy, az az érzelem nem változott, viszont be tudott volna lépni egy erőteljesebb szenvedély. De attól még, ha szakítunk, ugyanúgy hiányzott volna a barátom, hiszen őt is nagyon szeretem. Szerintem a férjeddel is ez a helyzet. Viszont ő már választott, elhagyott téged. Ezt tartsd szem előtt, és szerintem, ha ez megnyugtat, tisztázd vele a dolgot, de a saját érdekedben mondom, hogy jobb lesz, ha kijózanodsz, mert ő már választott, és nem veled él.
2# +1!!!!!!!!!!!!!!!!
Beléd szerelmes még, de úgy képzeld el, mint egy mély, fontos, erős energiát.
Az új lánynál pedig csak vonzalom van, ami még a nem ismerésd miatt van. Ha pszihológia szempontjából látattnád, ami megy benne, könnyedén visszaszereznéd.
Red Vixen!
Azt mondta, hogy nem szerelmes belém, mert a másikat szereti. De szerintem meg szeret még, csak nem szerelemmel. Erre gondolsz te is?
Én a 10es válaszolóval értek egyet.
Az új barátnő még érdekes,szenvedélyes, de nem biztos még a férjed se benne, hogy sokáig tart. Ezért jópofizik veled, hogyha az nem sikerül futhasson vissza a biztoshoz. De nekem már bőven elég lenne, hogy elhagyott elárult egy másik nő miatt, téged a gyereke anyját..
Vagy a másik, hogy nyilván szeret még téged csak nem úgy, hogy elég legyen egy párkapcsolathoz.. A gyerekkel meg természetes, hogy ennyire tartani akarja a viszonyt, miután ő lépett le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!