Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon vágyok rá és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vágyok rá és nem kaphatom meg irjam meg neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy lány aki nagyon tetszik.Annyia vágyok rá hogy szinte már a sirás folytogat és nem tudom hogy miért de ezt érzem hogy vágyok rá.én 20 éves vagyok ő 23.Fűztem már sokat de nem akar tőlem semmit és ez nagyon bánt mert én szeretni akarom nemcsak megd*ni.Legszivesebben meg irnám neki hogy én nem kaphatom meg de a sok kis gyökér igen aki lájkolgatja a képeit és imádolja.Szeretném egy kicsit le hordani vagy nem is tudom hátha észre veszi hogy én tényleg vágyok RÁ és nem csak a testére. Szerintetek irjam meg neki?

2018. jan. 29. 14:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nyafogás nagyon szánalmas, egy heteró férfi nem viselkedik így! Hagyd a francba a kis gyökereivel együtt, van elég más lány!
2018. jan. 29. 14:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok nyafogni de én el döntöttem magamban hogy nekem jelenleg csak ő kell és senki más.Lehet hogy ez nyálas vagy naiv duma de ezt érzem és nem tudom mit kezdjek vele.Harcolni akarok hogy végre megkaphassam testestől lelkestől. :(
2018. jan. 29. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor udvarolj, ne picsogj neki! 🙂
2018. jan. 29. 14:55
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Aranyos vagy😊
2018. jan. 29. 15:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Ne beszélj vele csúnyán, ne hord le, ne rinyálj neki. Ezekkel elijeszted messzebbre.

Akarod őt, de erőszakkal semmire nem mész, sőt.

Türelem, kedveskedés, kitartás, kontaktot tartani vele

2018. jan. 29. 15:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ezt már finoman közöltem vele hogy nem megd*gni.Kijött belőlem.És az bánt hogy én akárhányszor irok neki nem nagyon ir vissza.Pedig olyan jeleket ad hogy tetszek neki.Próbálom nyugtatni magam hogy ha a sors nekem szánta akkor úgyis velem lesz de az a helyzet hogy én most akarom őt.Már 1 éve
2018. jan. 29. 16:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél ennyire needy. Nőként én is ilyen kis kupac szar voltam, de ez senkinek sem kell. Kapd magad össze. A francokat van rá szükséged. Lehet, jó lenne, de szükség biztosan nincs rá. Önálló, felnőtt férfi vagy, akinek nincs szüksége emberekre, legfeljebb csak örül neki, ha vannak körülötte bizonyos emberek.

Egyébként földhöz is verheted magad előtte, magadat járatod le.

2018. jan. 29. 16:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyáltalán nem "aranyos". Értsd meg, hogy nem akar tőled semmit, a nem az nem. Ne zaklasd.
2018. jan. 29. 16:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy még,előtted az élet.

Biztos találni fogsz még nála jobb csajokat is. Hülyén hangzik,de nem véletlen nem jöttetek össze,mert majd jön valaki más,aki sokkal jobb lesz.

Nem kell itt eldönteni,hogy neked más nem kell.. Értsd meg,hogy te viszont nem kellesz neki,ès lépj tovább.Idővel menni fog,bár nehéz lesz.

Lehet azért is "ragaszkodsz" ennyire hozzá,mert nem kaphatod meg...

2018. jan. 29. 23:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen pont azert akarom ennyire mert nem.kaphatom.meg.dr hiszem.hogy egyszer.az.rnyem.lesz es.nem.szerrtnem ennyi.ido utsn fel adni.Es az idegesit.hogy en nem.kaphatom meg mas pedigigrn.De legalabb 1x szeretnem.megkapni
2018. jan. 30. 04:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!