Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm elküldött, és "időre van szüksége".
Érdemes-e ilyenkor időnként biztosítanom arról, hogy
megbántam a hibáimat (nem megcsalás esete) - és komolyan
bízhat bennem, és nagyon szeretném visszakapni?
Itt arról van szó, hogy mennyire fogsz hiányozni, ha igen nyert ügyed van, ha meg nem akkor..
2018. jún. 16. 11:34
Egyáltalán nem biztos, hogy tényleg szakítás lesz a vége. Lehet, hogy pont arra vár, hogy egy kicsit "küzdj" érte.
Néha biztosíthatod a dolgokról, de mindenképp hagyj neki mozgásteret.
2018. jún. 16. 11:35
Na picsbe mekkora tanulatlan setét bunkó vagyok.
*Áldd...
Még írni se tok rendesen.
(de komolyan)
2018. jún. 16. 11:38
Ezek szerint valami hülyeségedből nagyon elege lett és ha x idő múltán sem hiányzol jobban, mint amennyire tele a búrája ezzel a dologgal, akkor kuka a kapcsolat.
Neked kell őt ismerni, de a helyedben nem nagyon írogatnék, azzal kb. kitörölheti a másik, hogy te ezt most mennyire bánod és megváltozol. Vagy meg tud bocsátani vagy nem.
2018. jún. 16. 11:48
Ebben a helyzetben elég ha egyszer a tudomására hozod ha még nem tetted.
2018. jún. 16. 12:21
16/23 A kérdező kommentje:
Nagyon - nagyon köszönöm a hozzászólásokat!!! - azt gondolom, mindenkinek lehet igaza, aki reagált. Persze, a legjobban azok tetszettek, amelyek nem írták még le ezt a kapcsolatot.Én magam is úgy vagyok, hogy néha nagy esélyt gondolok a folytatásra, máskor pedig összedőlni látszik a világ. Több mint 1 éve is volt már 1 "ilyenünk" - akkor is időt (nem kért, hanem szüksége volt rá). Sőt, néhány nap múlva megírta (kerek - perec), hogy nem tudja folytatni a kapcsolatot. Írogattam neki még - és láss csodát kb. 10 nap múlva leszálltak az angyalok az égből. Persze, minden helyzet más, nem gondolhatom azt, hogy most is így lesz. Mert pl. most (még) nem mondta kerek-perec, hogy nem kívánja folytatni - sőt, amikor a múltkor kérdeztem a "láthatást" - azt írta, hogy ő még nincs jól - erre még várnom kell (mármint, hogy láthassam). Mégsem merem azt gondolni, hogy "happy end" - mert lehet, hogy csak kíméletből fogalmazott így - mint ahogy az egyik hozzászóló is írta. Az viszont indokolhatja, hogy írogassak néha, és biztosítsam a szerelmemről és elkötelezettségemről, hogy (sajna) "nagy volt az arcom" - és sok hülye szövegemmel féltékennyé tettem őt. Többé ilyet sem tennék, az is biztos. Már csak azért sem, mert nem azt értem el vele, amit szerettem volna, hanem az elküldést. Nem csaltam meg, és nem is tennék olyat.
Keresd őt szerintem, tudja h futsz utána!
2018. jún. 16. 16:33
Minek erőltetsz egy kapcsolatot, ami nyilvánvalóan nem működik?
2018. jún. 16. 17:19
Aha...szóval ez már nem az első eset. Minek ígéred meg a megváltozást, ha nem tudod teljesíteni, és egyszerűen nem tudsz normálisan viselkedni? Miért kell évente eljátszani ezt ahhoz, hogy észbe kapj, nem jó amit művelsz?
Nem tudom, én a barátnőd helyében mar nem erőltetném tovább ezt a kapcsolatot, mert a vak is látja, hogy nem működik.
2018. jún. 17. 08:34
20/23 A kérdező kommentje:
Én azt gondolom, hogy nem olyan egyértelmű az, hogy nem működhet. Az 1 évvel ezelőtti esetben más probléma volt, mint most. Egyikünk sem hibátlan. Az biztos, hogy ebből az esetből is tanultam - bár lehet, hogy a kapcsolatunkba kerül. De akár vissza is fogadhatna, mert tényleg ez a "pofon", amit most kaptam, "kicsit" makarenkóinak is nevezhető. Ha azért küldött el, mert biztosra akart menni, hogy elgondolkodjak - ez is egy lehetséges dolog - bár szerintem meg tudhattuk volna oldani ezt kevesebb" véráldozattal" is.
Kapcsolódó kérdések: