Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Barátnőm elküldött, és "időre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm elküldött, és "időre van szüksége". Érdemes-e ilyenkor időnként biztosítanom arról, hogy megbántam a hibáimat (nem megcsalás esete) - és komolyan bízhat bennem, és nagyon szeretném visszakapni?

Figyelt kérdés
És persze, tanultam az esetből (de komolyan!!) (Egyébként meg a fene megesz nélküle...)(de komolyan)
2018. jún. 16. 10:20
1 2 3
 1/23 iamaveryniceguy ***** válasza:
67%

Akkor a fene meg is fog enni téged. Az 'időre van szükségem' egy elhúzott szakításnak felel meg. Így elsőre nem fáj neked annyira, mert várod azt, hogy elmúljon ez az 'idő', viszont nem fog soha.

Nem tanultál az esetből, csak áltatod magad. Amennyiben újra összejönnétek, akkor is csak 1-2 hétig lennél vele normális, aztán visszatérne a valódi éned.

Btw a legrosszabb, amit tehetsz ilyen helyzetben, hogy még zaklatod is. Fogadd el, hogy elrontottad és kész.

2018. jún. 16. 10:23
 2/23 anonim ***** válasza:
58%
Néha írhatsz neki hogy fontos neked, csak ne zaklasd. Tényleg kicsit hagyd lenyugodni.
2018. jún. 16. 10:23
 3/23 anonim ***** válasza:
64%
Az ilyennek úgyis szakítás a vége, csak húzod innentől a magad idejét. Ilyenkor lekell koccolni... Bár te úgysem fogsz, majd idővel rájössz, hogy most ezt kellett volna tenned.
2018. jún. 16. 10:28
 4/23 anonim ***** válasza:
32%
Kezeld úgy mint egy szakítást.A legjobb ha elfelejted.Már van neki más valószínűleg.
2018. jún. 16. 10:30
 5/23 anonim ***** válasza:
62%
A barátnői eldöntik és meggyőzik,hogy mit szeretne tenni.
2018. jún. 16. 10:40
 6/23 anonim ***** válasza:
39%

5

Mindig is csodálattal töltött el a nők önálló gondolkodási és döntésbeli képessége.

Azt külön imádom amikor a problémákat hamarabb beszéli meg valaki külső féllel mint velem :D

2018. jún. 16. 10:43
 7/23 anonim ***** válasza:
51%

Az időre van szüksége az a végét jelenti, bocs haver!

A legjobb lenne, ha nem keresnéd, nem látnád. Nem mondom, hogy felejtsd el, de tégy úgy, mintha...

2018. jún. 16. 10:45
 8/23 anonim ***** válasza:
44%
Álld az Urat gyermekem,hogy megkímélt egy rossz kapcsolattól.A szerető szeretők védőszentje kísérjen utadon...
2018. jún. 16. 10:51
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
"Időre van szükségem" = "Szakítani akarok, de gyáva vagyok kimondani"
2018. jún. 16. 10:56
 10/23 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem meg ez még nem végleges. Nekem a lány helyében jól esne ha próbálkoznál. Ne add fel :)
2018. jún. 16. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!