Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő alatt lehet feldolg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt lehet feldolgozni, ha elveszíted életed szerelmét?

Figyelt kérdés
Persze mindenkinek más, de csak egy kb.-ra vagyok kíváncsi. Életem végéig szeretni fogom, ebben teljesen biztos vagyok, de nincs már rá esély, hogy együtt legyünk, szóval arra lennék kíváncsi, hogy mikortól lesz már valamennyivel könnyebb nélküle?
2018. jún. 10. 19:55
 1/7 anonim válasza:
Egy életkort tudnál mondani? És megsaccolom, rendben?
2018. jún. 10. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

" Életem végéig szeretni fogom, ebben teljesen biztos vagyok"

Ezt én is pontosan így gondoltam akkor, mikor a 12 évig tartó kapcsolatomnak vége lett. Meg voltam róla győződve, hogy soha senki iránt nem fogok úgy érezni.

Azóta eltelt tíz év, a tíz év alatt háromszor voltam szerelmes és bár tényleg nem volt annyira önfeledt és heves szerelem, mint az első, de ma már ott tartok, hogy ha meglátom az exem, a jéghideg közönyön kívül az ég világon semmi mást nem érzek.

2018. jún. 10. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Függ több dologtól is. Volt akit azt hittem nagyon szeretek, de aztán elég volt egy olyan dózis, hogy egy pillanat alatt kiábrándultam belőle. Az csak fellángolás volt. Akivel a legutóbb volt, annak már egy éve, de még mindig egyedüliként gondolok rá. De nyilván ha együtt "kellene" élnie velem, akkor hamarabb kiábrándulnék, ha látnám hogy durcázik, és flegmáskodik.

Szerintem itt az a rossz, hogy az ember a rögeszméjét, és ezt a furcsa "hitét" a másikban nem tudja felszámolni... mivel mindig visszajönnek az emlékek, és az igazinak átélt pillanatok.

2018. jún. 10. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Apának 14 év után sem sikerült, mert anya hosszan tartó betegség után, relatív fiatalon halt meg.

Ha a párom elhagyna, feldolgoznám idővel, de ha meghalna, akkor hosszú-hosszú ideig nem tudnék férfira nézni.

2018. jún. 10. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Mikor jön egy másik férfi az életedbe
2018. jún. 10. 22:43
 6/7 anonim ***** válasza:

"Életem végéig szeretni fogom, ebben teljesen biztos vagyok"

Az összes szakításom után ugyanezt éreztem, teljesen normális, hogy ezt hiszed, akkor is, ha ez nem fog igaznak bizonyulni. Ami pedig az időt illeti, ez kapcsolattúl és embertől is függ, volt, akin túlléptem pár hét alatt, volt, akinél 2 év kellett, ezt lehetetlen ennyire előre megjósolni.

2018. jún. 11. 13:59
 7/7 anonim válasza:
Életed szerelmét nem lehet elfelelejteni és azt érzed, ha őt megtaláltad! Nem egy múló dolog, amit pótólni lehet! Lehet, hogy találnál mást helyette, de senki sem pótólhatja az igaz szerelmedet soha! Tapasztalatból beszélek! Nem tudom mi az oka ami miatt nem lehettek együtt és azt mondod,hogy nincs már rá esély,de ne engedd el! Tegyél meg mindent érte és a szerelmetekért, nincs olyan dolog a hűtlenségen kívül, amit ne lehetne megbocsájtani vagy megbeszélni, persze valaki azt is megtudja! Azt mondják, akivel együtt kell lenned visszatalál hozzád, de mit ér pár elvesztegetett év nélküle, ha egyszer újra egymásra találnátok?! Semmit!
2018. jún. 15. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!