Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a szakítást átvészelni a szakító fél részéről?
Figyelt kérdés
A kapcsolatom jó, de vannak problémák. A barátom nagyon szeret engem, én is őt. Viszont régóta húzódnak ugyanazok a problémák. Én megismerkedtem valakivel, és fogalmam sincs, lesz-e ebből valami, de nagyon nagy hatással volt rám, és én is őrá. Legalábbis nagyon úgy nézett ki. Viszont nincsen erre sem garancia. Megfogalmazódott bennem, hogy szakítsak, de a barátomnak nagyon fáj, és mindent kitalál, hogy ne szakítsunk. Nekem is nagyon fáj, hogy az ő szenvedését látom. Egyrészről, másrészről pedig az új lehetőségen agyalok. Nem tudom, mi lenne a jó, pláne, hogy én is szeretem a barátomat, de akkor miért akarok mást. És hogy tudnám neki ezt könnyebbé tenni?2018. jún. 9. 12:44
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, utolsónak igaza van, csak nagyon trágár.
De valóban vágyom új izgalmakra, mert a szexuális életünk sajnos elég sivár, és hiába szeretem, meg látom, hogy megbecsül, mégis valami nagyon de nagyon hiányzik. Ez az egyik probléma. De valóban nem volt még rajta kívül olyan férfi az életemben, akinek ennyire fontos lettem volna.
2018. jún. 10. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!