Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Honnan nyerhetnék vigaszt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan nyerhetnék vigaszt?

Figyelt kérdés

Két hete a barátom egyik napról a másikra ok nélkül kidobott. Azt mondta, nincs másik nő a dologban, egyszerűen már nem akarja folytatni, egyedüllétet akar. Ő életem szerelme, az egész életemet rá alapoztam, nélküle nem maradt a jövőképemből semmi, nagyon szenvedek (évekig együtt voltunk, családot terveztünk). Az viszont biztos, hogy ha meggondolja magát és kitalálja, hogy kezdjük újra, rögtön elhajtom. Annyira mélyen megbántott, hogy ezt nem lehet megbocsátani, de nem tudom, mit lehet ilyenkor csinálni, mert megbolondulok az érzéseimtől.

Volna tanácsotok?

N/25

2018. jún. 6. 20:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%

Esetleg temető környékére elmenni gyászmunkát végezni?

Irodalmi műben (versben) kialkotni?

Ha van rá anyagi kereted, eszközöket beszerezni és "kifesteni" magadból az érzéseidet különböző színekkel?

Ui: sajnos most akadozik a net szolgáltatásom, de a későbbiekben még írhatok Neked (kb. talán 3 hét múlva legközelebb - sűrű elfoglaltságaim miatt...)

Minden Jót addig is! A felhők felett mindig kék az ég!

44 N

2018. jún. 10. 19:55
 12/12 A kérdező kommentje:
Idő közben megkeresett, hogy még mindig szeret, de nem fogadtam vissza.
2018. júl. 14. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!