Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan nyerhetnék vigaszt?
Két hete a barátom egyik napról a másikra ok nélkül kidobott. Azt mondta, nincs másik nő a dologban, egyszerűen már nem akarja folytatni, egyedüllétet akar. Ő életem szerelme, az egész életemet rá alapoztam, nélküle nem maradt a jövőképemből semmi, nagyon szenvedek (évekig együtt voltunk, családot terveztünk). Az viszont biztos, hogy ha meggondolja magát és kitalálja, hogy kezdjük újra, rögtön elhajtom. Annyira mélyen megbántott, hogy ezt nem lehet megbocsátani, de nem tudom, mit lehet ilyenkor csinálni, mert megbolondulok az érzéseimtől.
Volna tanácsotok?
N/25
háát van egy olyan érzésem, hogy ha azt mondaná akkor te visszamennél hozzá....
ha nem ....akkor ugyanazt a jövőképet kell továbbvinned mint amit elterveztél, annyi különbséggel, hogy ezt egy másik férfival fogod majd.
És ehhez persze nyitottnak kell majd lenned, nem búvalba**szottnak.
Szerintem a vigaszt onnan fogod nyerni, ha nem vádolod feleslegesen, hanem átgondolod, hogy mégis mi vitte erre a lépésre?
Ha évek óta együttvagytok, akkor csak volt már valami, ami miatt kiborult a bili! Nem kapott meg valamit tőled/a kapcsolattól? Félt elköteleződni? Beleunt a kapcsolatba?
Erőszakos voltál? Követelőző? Túl sokat vártál tőle? Elkényelmesedtél?
Vagy csak te már léptél volna következő szintre, de ő még nem akart?
Mindjárt kapod a privát megkereséseket.
Amúgy meg citci, ha budapesti vagy.
egy jó tanács: SOHA nem építsd teljesen a jövőbeli terveidet egy másik emberre.
soha
önálló lény vagy, legyenek a párodtól teljesen független elemei is a jövőképednek.
legyen saját életed, mert így qurvára kiszolgáltatott és sebezhető vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!