Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Honnan nyerhetnék vigaszt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan nyerhetnék vigaszt?

Figyelt kérdés

Két hete a barátom egyik napról a másikra ok nélkül kidobott. Azt mondta, nincs másik nő a dologban, egyszerűen már nem akarja folytatni, egyedüllétet akar. Ő életem szerelme, az egész életemet rá alapoztam, nélküle nem maradt a jövőképemből semmi, nagyon szenvedek (évekig együtt voltunk, családot terveztünk). Az viszont biztos, hogy ha meggondolja magát és kitalálja, hogy kezdjük újra, rögtön elhajtom. Annyira mélyen megbántott, hogy ezt nem lehet megbocsátani, de nem tudom, mit lehet ilyenkor csinálni, mert megbolondulok az érzéseimtől.

Volna tanácsotok?

N/25

2018. jún. 6. 20:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Onnan nyersz vigaszt ha pl esetleg nem működött akkor be ismered.
2018. jún. 6. 20:27
 2/12 anonim ***** válasza:

háát van egy olyan érzésem, hogy ha azt mondaná akkor te visszamennél hozzá....

ha nem ....akkor ugyanazt a jövőképet kell továbbvinned mint amit elterveztél, annyi különbséggel, hogy ezt egy másik férfival fogod majd.

És ehhez persze nyitottnak kell majd lenned, nem búvalba**szottnak.

2018. jún. 6. 20:40
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez a része megvan, csak azért vagyok összezuhanva, mert nem éreztem úgy, hogy megoldhatatlan problémáink lennének. Elfogadom, ha már nem akar engem, és örülök, hogy szakított velem megcsalás helyett, de attól még kitépte a szívem.
2018. jún. 6. 20:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a vigaszt onnan fogod nyerni, ha nem vádolod feleslegesen, hanem átgondolod, hogy mégis mi vitte erre a lépésre?

Ha évek óta együttvagytok, akkor csak volt már valami, ami miatt kiborult a bili! Nem kapott meg valamit tőled/a kapcsolattól? Félt elköteleződni? Beleunt a kapcsolatba?

2018. jún. 6. 20:55
 5/12 anonim ***** válasza:
53%

Erőszakos voltál? Követelőző? Túl sokat vártál tőle? Elkényelmesedtél?

Vagy csak te már léptél volna következő szintre, de ő még nem akart?

2018. jún. 6. 20:57
 6/12 anonim ***** válasza:

Mindjárt kapod a privát megkereséseket.

Amúgy meg citci, ha budapesti vagy.

2018. jún. 6. 21:10
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Majd elmúlik. Csak most látod így. Az idő segít.
2018. jún. 6. 21:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

egy jó tanács: SOHA nem építsd teljesen a jövőbeli terveidet egy másik emberre.

soha

önálló lény vagy, legyenek a párodtól teljesen független elemei is a jövőképednek.

legyen saját életed, mert így qurvára kiszolgáltatott és sebezhető vagy.

2018. jún. 7. 01:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szar dolog ez. Főleg, ha nincs konkrét ok, vagy nem mondja el. Nekem elég a kiábránduláshoz, hogy valaki ekkora patkány velem, azt minek szeressem? Persze, fáj, de el fog múlni. És igen, tényleg nem szabad másra alapozni, soha.
2018. jún. 7. 10:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hasonló cipőben járok, mint Te, annyi különbséggel, hogy velem tavaly szeptember szakított az akkori párom. Nagyon mélyre kerültem, azt hittem vége az életemnek, hogy semmi sem számít már. Megpróbáltam összeszedni magam, beiratkoztam nyelvtanfolyamra, és egy okj képzésre is, mert munka téren sem alakultak jól a dolgaim. Azóta valamennyivel jobb már, kapcsolatom is lett, de még mindig rettenetesen hiányzik,de sokat enyhült a fájdalmam. Muszáj picit önállóbbnak lenni, megtalálni a saját célokat. De igazából az idő az, ami segíteni fog, és ha van melletted olyan ember(ek) akire számíthatsz, családtag, barát. Nekem sajnos barát sem volt túl sok, de azóta jobban értékelem ami van, és úgy általában jobban kell értékelni az életben a szép dolgokat, akár kimenni a természetbe, az sokszor megnyugtatja a lelket. Meg ugye segíthet akár egy új hobbi, ilyesmik. Remélem egy picit tudtam segíteni, és tudd, hogy nem vagy egyedül. 28/n
2018. jún. 7. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!