Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális ilyen esetben? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Solo66 kérdése:

Normális ilyen esetben? Hogy tudnék újra a régi lenni?

Figyelt kérdés
21/F vagyok. 6 év után, szakítottam a barátnőmmel. Megcsalt tavaly decemberben.Középiskolás(művészeti suli) kapcsolat volt, egészen 9.-től ő volt az aki "éltetett", ahogy az "alkotásban" úgy a mindennapokban. Egyik napról a másikra lett vége. És ez valahogy megzavart. Fél év eltelt azóta, már valamivel jobban érzem magam. De a munkáimra, a kreativitásomra, az alkotás vágyamra azóta is kihat. Nem jönnek már úgy az ötletek, a tervek...mint akkor mikor együtt voltunk. Tudom, hogy ilyenkor "új értelmet" kell keresni, meg ilyenek, de valahogy nem megy. Valahogy minden nap ugyan olyan, és nem tudom hogy tehetném másabbá. Odaadtam neki a szívem lelkem, és egyszerűen megtörtem. Belefáradtam abba, hogy mindent megtettem érte 6 éven át, és ennyit ért a végén. Azt mondják sokkal komolyabb lettem ettől a "pofontól", de én ezt nem veszem észre magamon. Csak azt érzem hogy kihalt bennem valami, és nem tudom hogy mi, és hogy tudnám újra éleszteni magamban. Reménytelennek tűnik. Valami ésszerű tanács, fiúk/lányok, akik esetleg hasonló "alkotói válságban" jártak/járnak?
2018. máj. 28. 10:40
 1/2 anonim ***** válasza:

6 eves kapcsolat az nagyon hosszú ido, foleg, hogy ti szinte az egész tini korozokat egyutt toltottetek. Rengeteg emlek fuzodik hozza, raadasul ennyi ido alatt hozza is szoktal ahhoz, hogy van melletted valaki. Nem vagyok muvesz, így nem ertek hozza, de szerintem nem miatta van az alkotoi valsagod. Minden ember így erez azutan, hogy egy ilyen hosszú kapcsolatanak vege lett. Nagyon ragaszkodaz hozza es nehez elengednek. Amikor vele voltal o volt szamodra az erzelmi stabilitas, most oedig elvesztetted ezt. Szerintem meg kellene probalnod azt tudatositanod magadban, hogy te egyedul is kepes vagy stabil maradni. Oriasi klise, de az ido segit.

Remelem segitettem :)

2018. máj. 28. 11:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Ennyi év után persze, hogy nagy űrt hagyott maga után. Az idő segít csak ezen.
2018. máj. 28. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!