Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok sok esetben visszatérnek a régi párjukhoz?

Figyelt kérdés
Több lány ismerősöm is miután szakított a barátjával végül ismét nála kötött ki néhány hét/hónap elteltével. Az egyik osztálytársam nagyon tetszik(meg is mondtam neki, hogy én benne lennék egy kapcsolatban)erre úgy néz ki, hogy összejön a régi barátjával. Talán fél az új dolgoktól és jobb neki visszatérni a régi bevált partnerhez?
2010. máj. 2. 21:54
 1/9 A kérdező kommentje:

Ja és azt kifelejtettem, hogy a lány szakított a sráccal, mert már nem szerette, elvileg.

Nem csak konkrétan ez az eset érdekel, hanem általánosságban is.

2010. máj. 2. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:

ez azért tényleg furcsa.. barátnőm unokatesója 2 éve szakított barátjával, aztán most 2 év után megint összejöttek :D de am Én nem értem..

habár végülis nem olyan megmagyarázhatatlan. Ha az ember egyszer jár valakivel, az azért van mert éreznek egymás iránt vmit.. ha szakítanak( persze attól is függ, h hogyan) az érzés visszatérhet. Ami nem minden esetben jó dehát ez van :S érző lények vagyunk :DD

2010. máj. 2. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Így kényelmes. Inkább melegednek a régi szarban, egymásnak elhitetve, hogy jól teszik a folytatást, minthogy belevágjanak az ismeretlenbe. Nehéz váltani a megszokott dolgokról. Van aki nem bírja a szakítás utáni fájdalmat és feladja, visszamegy az exhez, de ennek nincs értelme, mert ugyanúgy sérülni fog, ha nem jobban.
2010. máj. 2. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Ilyen barátnőm nekem is van. Hogy ha szakít a barátjával akkor is nála köt ki újra. Ez számomra is érthetetlen, külső szemmel nincs benne semmi pozitívum, hogy visszamenjen hozzá. Lehet, hogy csak megszokásból mennek vissza hozzájuk, mert ha már megvannak egy ideje akkor kialakul a napirendjük amiből egyszer csak eltűnik a másik akkor ürességet éreznek és nem tudnak mást csinálni.Vagy esetleg az is lehet, hogy félnek elveszteni egy biztos kapcsolatot mert nagyobb esélye van visszakapni mint keresni egy másikat.
2010. máj. 2. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:

régi emlékek csak úgy beugranak és nem tudod kiverni a fejedből, újra elkezdtek beszélni, nosztalgiázás, milyen jó volt együtt, stb.

ez persze nem mindig van így, függ attól is, hogy váltatok el, ki szakított..

2010. máj. 2. 23:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon jól tudom, és megsúgom: azért mert gyengék.
2010. máj. 3. 00:02
 7/9 anonim ***** válasza:
ez miért lenne gyengeség?
2010. máj. 3. 00:15
 8/9 A kérdező kommentje:

Azért gyengeség, mert félnek belevágni az ismeretlenbe. A másik meg, hogy az egyik ismerősöm folyton panaszkodik a barátjára, de már többszöri szakítás után is összejöttek..

Amúgy szerintetek mit lehetne tenni annak érdekében, hogy összejöhessek azzal a lánnyal?

2010. máj. 3. 08:05
 9/9 anonim ***** válasza:

sztem semmit, vársz. ha azzal a pasival akar összejönni újra, hát egészségére. ha foglalt (lesz), nézelődj máshol, úgyis "egymásra találtok" majd (vagy nem:) ), nem szalad el senki sehova. bár várnod sem lehet örökre.

(sokáig gondolkoztam, h ezt egyáltalán elküldjem-e, mert elég zavaros és nem sok segítség.. de mindegy, ha már megírtam.. :D)

2010. máj. 5. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!