Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok sok esetben visszatérnek a régi párjukhoz?
Ja és azt kifelejtettem, hogy a lány szakított a sráccal, mert már nem szerette, elvileg.
Nem csak konkrétan ez az eset érdekel, hanem általánosságban is.
ez azért tényleg furcsa.. barátnőm unokatesója 2 éve szakított barátjával, aztán most 2 év után megint összejöttek :D de am Én nem értem..
habár végülis nem olyan megmagyarázhatatlan. Ha az ember egyszer jár valakivel, az azért van mert éreznek egymás iránt vmit.. ha szakítanak( persze attól is függ, h hogyan) az érzés visszatérhet. Ami nem minden esetben jó dehát ez van :S érző lények vagyunk :DD
régi emlékek csak úgy beugranak és nem tudod kiverni a fejedből, újra elkezdtek beszélni, nosztalgiázás, milyen jó volt együtt, stb.
ez persze nem mindig van így, függ attól is, hogy váltatok el, ki szakított..
Azért gyengeség, mert félnek belevágni az ismeretlenbe. A másik meg, hogy az egyik ismerősöm folyton panaszkodik a barátjára, de már többszöri szakítás után is összejöttek..
Amúgy szerintetek mit lehetne tenni annak érdekében, hogy összejöhessek azzal a lánnyal?
sztem semmit, vársz. ha azzal a pasival akar összejönni újra, hát egészségére. ha foglalt (lesz), nézelődj máshol, úgyis "egymásra találtok" majd (vagy nem:) ), nem szalad el senki sehova. bár várnod sem lehet örökre.
(sokáig gondolkoztam, h ezt egyáltalán elküldjem-e, mert elég zavaros és nem sok segítség.. de mindegy, ha már megírtam.. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!