Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutatók szerint akik nem hűségesek a Párjukhoz, azok nem intelligensek. Van benne igazság?

Figyelt kérdés
Rádióban hallottam.
2010. márc. 27. 17:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ezt eddig is tudtuk...félredobni valakit, aki szeret egy másikért nem valami intelligens húzás...
2010. márc. 27. 17:23
 2/14 anonim ***** válasza:
nem tudom, de már én is hallottam ezt. én hűséges vagyok:D 21L
2010. márc. 27. 17:33
 3/14 A kérdező kommentje:
Egy kapcsolathoz kell intelligencia. Mindig, mindent végig gondolni, és egy szintén intelligens Párt tanulni magunk mellé aki ebben partner. Természetesen, aki intelligens az válogatós és megfontolt.
2010. márc. 27. 17:49
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem eközött nincs kapcsolat.

Aki pl. 4 csajt tud úgy "hülyíteni" egyszerre, hogy nem bukik le az minden, csak nem hül*e.

2010. márc. 27. 17:58
 5/14 anonim ***** válasza:
szerintem mindenkinek lehet olyan időszak az életében, aki hülyeségeket csinál. ebbe sajnos ez is beletartozhat. úgyhogy én pontosítanám a dolgot: aki a legtöbb párját különösebb lelkiismeretfurdalás nélkül megcsalja az nem intelligens. aki összezavarodott, ilyet tesz és megbánja, az csak egy ember, aki hibát követett el.
2010. márc. 27. 17:59
 6/14 A kérdező kommentje:

Jó, erre én is gondoltam.

Ott a csajok unintelligensek..

2010. márc. 27. 18:00
 7/14 A kérdező kommentje:

Igazad lehet. De az miért van, hogy 2 párom volt a mostani kapcsolatom 2 éves és még SOHA nem akartam megcsalni őket? :)

18 vagyok, és még sem vagyok összezavarodott... talán jól csinálom? nem tudom...

Mondjuk az első pasim megcsalt, de az távkapcs volt, kis pisis voltam :)

2010. márc. 27. 18:02
 8/14 anonim válasza:
Ne keverjük a bölcsességet a matematikai IQ-val. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
2010. márc. 27. 18:07
 9/14 A kérdező kommentje:
az okos ember nem feltétlenül intelligens.
2010. márc. 27. 18:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs összefüggés, ugyanis a vágy és a helyzet nem intelligenciafüggő, és ha valaki ott van egy izgató bővel kettesben az nem fog megállni!
2010. márc. 27. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!