Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutatók szerint akik nem hűségesek a Párjukhoz, azok nem intelligensek. Van benne igazság?

Figyelt kérdés
Rádióban hallottam.
2010. márc. 27. 17:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

igaz, vagy akarod vagy nem. vagy érzel vágyat vagy nem.

én csak részegen éreztem eddig :D józanon sosem.

2010. márc. 27. 18:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Honnan lehet megismerni a hülyét???

hát a KÉRDÉSEIRŐL!!!!!!!!

2010. márc. 28. 11:38
 13/14 A kérdező kommentje:

ez nem válasz a hülye kérdésemre :)

mondjuk engem nem izgat hogy más szét csalja a csaját vagy nem. Míg mellettem hűséges valaki addig minek törődni vele :)

Azért köszi a válaszokat még az utolsónak is... :)

de nem muszáj válaszolni, ha a kérdés nem tetszik :)

és az a hülye aki ezen gondolkozik az pedig nem én vagyok :D

2010. márc. 28. 12:10
 14/14 anonim válasza:
Szerintem elég egyszerű! Aki intelligens tudja mit akar és azt egy személyben meg is tudja találni. Tudja kontrollálni az érzelmeit. Az unintelligens pedig jobbra balra csajozik és nem tudja mit akar, csak úgy gondolja, hogy jó amit csinál.
2013. márc. 6. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!