Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hűségesek az emberek a párjukhoz?
NANA azet az nagy tulzas h mindenki mindenkit...en semmi penzert nem csalnam meg a baratomat, es 100% hogy o sem engem. Egyszeruen a megfelelo embert kell megtalalni...(ami nem is olyan egyszeru) az a helyzet, hogy sokan (foleg a mostani tizenevesek) divatbol felre felre kettyintgetnek...az a helyzet h nekem is van olyan oszt tarsam h 3 eve van a pasiaval es sorra csaljak egymast ha ez egyik megteszi akkor a masik visszacsalja, csak nem tudom ennek mi ertelme...egyszer rakerdeztem, s nem tudott mit mondani ra, csak ugy mert zsabad legyen meg meg fiatal es nem akarja lekotni magat...csak akkor azt nem ertem miert kell benne lenni egy kapcsolatban azert h mindenki (bocs a kifejezesert) de felre kefeljen...minden erzelem nelkul en nem is tudom egyszeruen hogy lehet egetnnu, es hogy lehet utana a masik szemebe nezni...
Kivancsi lennek egy olyan ember velemenyere aki ilyen "nyitott kapcsolatban el"... Udv
Ez sokmindenkitől függ, és nem szabad egyik kapcsolatra sem ráhúzni azt a sémát hogy nem jó, hisz nem vagy benne máséba csak a sajátodéban.
Viszont tényleg manapság egyre többet hallani a megcsalásról, sajnos. lehet elértéktelenedett a szerelem, az együttlét, a kapcsolat fontossága.
de meg lehet csalni a másikat tudaton kívül, pl. ha ittasan csalja meg a párját, az szerintem nem olyan nagy bűn.
az is közrejátszik ebben hogy nagyon gyorsan nőnek fel a lányok fiúk, én 18évesen már komolyan öregnek érzem magam, és ők sem tanuják meg a barátaitól, szüleitől hogy mit is jelent egy kapcsolat, mitől olyan fontos. és ide fel lehet hozni a szülők válását, mint rossz példák a gyerek előtt.
masodik kommentelo...en nem tudom hogy van ez, en vagyok napellenzos vagy naiv, de en igenis hiszem h van ertelme egy kapcsolatnak...es igazan akkor van ertelme ha mely eros es stabil erzelmek vannak benne...bizalom, torodes es onfelaldozas...ezek nagy szavak, es TUDOM azt h ez ma is van csak meg kell keresni...es elobb utobb rajonni arra, hogy ezek a nagy ertekek...en 9 honapja vagyok a baratommal, es nagyon is hiszem h nem veletlenul vagyunk egyutt es nem veletlenul szakadok meg ha nem lehet mellettem...kivanom h ezeket az ertekeket megtalaljatok Ti is...
a 2. kommentelo szavaiban felleltem azt is h reszegen nem bun...hat en koszonom szepen de nekem az nem mentseg h bocsi reszeg voltam...ez olyan mint az h "o csokolt meg" (hogy a francba csokolt meg ha nem hagytad-kerdem en) ahhh hagyjuk a meset... en nem itlkezem mindenki ugy teszi tonkre az eletet es ugy el ahogy akar...UDV!
Persze nem mindenki, én fogalmaztam hülyén, de olyan sokaktól hallan erről... én sem csalnám meg a barátomat semmi pénzért, meg ő se engem.
Az ittas állapotban megcsalásról az a véleményem, hogyha valaki tudja, hogy úgy nem tud ellenállni, az ne igyon annyit. Én bizonyos mennyiségű alkohol után is ellöktem még azt a srácot is, aki csak meg akart ölelni. Beszélgettem erről egy lánnyal, és ő is úgy vélte, hogy ha valaki úgy nem hűséges, akkor ne igyon annyit. Ha fontos, akkor szerintem ez elkerülhető lenne. De annyian nem tudják hol a határ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!