Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a legtöbb párkapcsolatban nem hűségesek egymáshoz?
Én hűséges vagyok, pedig lány létemre is marhára mennék még kalandozni, még úgy is, hogy szerelmes vagyok. De a tartós kapcsolatot jobban szeretem, és ezért megéri. (Párom nevében nem mernék 100%-osan nyilatkozni, de szerintem ő is hű hozzám.)
20L
Én hűséges vagyok, mert 15-17évesen kiéltem magam, mentem a farkam után, és a mostani páromat szeretem, nagyon.
Ő ugyan olyan volt mint én, de már ő is "lehiggadt" hál istennek:)
szerintem az f.szság, hogy ha "ha szeret, nem teszi meg". az élet nem ilyen egyszerű és nem fekete-fehér. ha ennyien nem szeretnék a párjukat, akkor a többség szakítana és nem félrelépne.
sokszor ok lehet az, hogy a felek nem elég komolyak egy kapcsolathoz. túl korán ugranak fejest túl komoly dolgokba, és nem számolnak azzal, hogy nagyon meg tudják így bántani a másikat.
máskor az az ok, amit feljebb is írtak, hogy a felek szeretik egymás, de nem élték ki magukat, hiányoznak a tapasztalatok.
máskor meg a felek belefásulnak a hétköznapokba, a vitákba, a szürkeségbe, és bár ott van mélyen a szeretet, de eltakarja a fásultság, és megtörténik a dolog. nálunk pl. ez volt: a sok veszekedés miatt kacsintott félre a barátom. haragszom rá, de mind a ketten felelősek vagyunk, hogy idáig eljutottunk. a megcsalás inkább a tünete volt a probléma gyökerének, és szeretjük egymást, úgyhogy újrakezdtünk mindent, csak másképp:)
máskor meg buli hevében, részegen történik meg, mert egy hosszú kapcsolat alatt férfinek/nőnek akarja érezni magát az egyik fél.
van olyan is, hogy dacból, vagy dühből teszi meg az egyik fél, pl összevesznek, elmegy buliba, smárol egy csajjal (ismerősöm csinálta, a csaj ki is dobta utána).
de azért is lehet, mert félnek elköteleződni. félnek a csalódástól, és inkább több vasat tartanak a tűzbe.
na kb ennyi jutott eszembe:)
Valóban az lehet a kulcs, hogy mert kapcsolatfüggők az emberek. Mindegy kivel, de kapcsolatban legyen. Türelmetlenek, nem várják ki azt az embert, akit tisztelni tudnak, becsülni. Mert aki megcsalja a társát, az nem becsüli a másikat.
A másik meg, hogy nagy divat hangoztatni ma a kommunikáció fontosságát, még sem csinálják a párok! Ha a nő félrelép, annak valószínűleg az az oka, hogy nem kap elég figyelmet otthon, amit miért nem mond el? És ha elmondja, de nincs változás, akkor miért nem lép ki a kapcsolatból? Mondjuk ez család, pici gyerek, lakáshitel esetén azért nem olyan egyszerű... Szóval az összefoglalás, hogy nem tudom:))))
Fiataloknál egyáltalán nem értem, amikor ott vagy 22-23 évesen, könnyen találnál új partnert, de nem, nem lépsz ki a nem működőből, ahol nyilván nem illetek össze, hanem inkább félrekefélsz. Ennek semmi értelme:))
Na, mondjuk én még nem keveredtem ilyen helyzetbe szerencsére, nem csaltam még, és nem csaltak még, vagy hát nem tudok róla:)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!