Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a legtöbb párkapcsolatban nem hűségesek egymáshoz?

Figyelt kérdés
Annyi párkapcsolatban van sajnos hogy egyik fél kavar egy másikkal, sok család megy tönkre ilyenek miatt, szinte nem is hűségesek egymáshoz.:(
2011. jún. 20. 15:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
utolsónak: akármennyire is fiatal az ember, akkor sem olyan könnyű kilépni egy kapcsolatból, pláne ha hosszú ideje tart. és ha szereted az illetőt, akkor meg pláne nehéz beismeri, hogy nem működik. ettől függetlenül tényleg az lenne a gerinces, hogy 1. szakít, majd kavar mással, 2. nem kavar, hanem próbálja helyrehozni. mindenesetre sajnos nem ilyen egyszerű az élet, hogy á fiatal vagyok, kilépek, találok mást, ha szereted az illetőt és kötődsz hozzá.
2011. jún. 20. 17:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen leírtátok, sajnos az a baj hogy a legtöbb filmben is ez van, meg sok sorozatban:(. Bár ezek után már nem is nagyon lehet hinni az igaz szerelemben. Olyan könnyen veszi mindenki ezt a megcsalást:(. Pedig családok is tönkremehetnek...
2011. jún. 20. 20:56
 13/14 anonim ***** válasza:

van igaz szerelem. nem úgy kell érteni a válaszokat (szerintem) hogy könnyen vesszük a megcsalást, hanem egy olyan nézőpontból, hogy tudni kell ám (pláne a szeretet nevében) megbocsátani, felejteni! nekem az az érthetetlen, hogy családok mennek szét egy botlás miatt, mert az egyik fél kijelenti, hogy megcsaltál, akkor szevasz! ezt nem értem, hogy lehúztak együtt 10 évet, esetleg van egy gyerek, akkor ha szeretik egymást, miért nem lehet megoldani, próbálkozni, helyrehozni? mert valószínűleg nem szeretik egymást!

szal lényeg a lényeg: nem szabad könnyen venni a megcsalást, de néha tudni kell megbocsátani is!

2011. jún. 20. 21:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát jó senki nem szent az tény. Ha tényleg ritkán fordul elő akkor meglehet bocsájtani
2011. jún. 21. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!