Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet átvészelni egy hármas helyzetet?
A barátommal eléggé se veled-se nélküled a kapcsolatunk. Nagyon sokszor veszekszünk, utána viszont úgy ki tudunk békülni mindig, mintha mi sem történt volna. De a múlt heti veszekedésünk most minden eddiginél durvább volt, és közben pedig rám írt valaki a múltamból (nem igazán ex, de valami olyasmi, szex nem volt), és teljesen felkavarta az érzéseimet. Anno, mikor beszéltünk, akkor visszautasított, de most újra megkeres...? Mit akarhat vajon tőlem? Szexért nem kell kuncsorognia senkinél, mert csomóan nyomultak rá mindig is. Azt viszont meg kétlem, hogy barátkozni akarna, mivel nagyon közlékeny, nem így ír, hogy na mizu és annyi.
A barátommal mindketten nagyon szenvedünk. Ő a rengeteg probléma ellenére is próbálna rá megoldást keresni, és azt hiszem, én is, de most összezavarodtam.
Ráadásul pár héttel ezelőtt vele is történt hasonló, de a lány lekoptatta, és utána azt mondta, hogy jobban meglátta az értékeimet.
Tudom, hogy szakítanunk kellene, de nagyon szeretem őt. :(
Szerintetek mit jelenthet ez az egész helyzet?
"Szexért nem kell kuncsorognia senkinél, mert csomóan nyomultak rá mindig is."
Attól függ kik...
szia, mi lett, én is hasonló helyzetben vagyok.
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!