Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Exem szakított velem 4 hónapja, nem volt vita, lezártuk.
Körülbelül 2 hete 2 napota rámír.
Az anyagi hátterem után is érdeklődik. Neki nincsenek ilyen problémái, de soha nem mondtam neki, h nekem lettek volna.
Fiú 28, én 22
2018. máj. 13. 13:06
1/4 anonim válasza:
Most ket hete vagy 2 naponta ir rad? Nem lehet azert nem volt vita, mert meg a vitazashoz sincs eleg eszed?
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem egyértelműen fogalmaztam!
A szakításnál nem volt vita.
2 naponta ír.
Köszönöm a kommented....
2018. máj. 13. 13:18
3/4 anonim válasza:
1-es, szövegértés nem az erősséged, ugye? :D
4/4 anonim válasza:
Ha nem akarsz vele újra összejönni, akkor kérd meg, hogy ne írjon annyit, mert nincs időd foglalkozni vele. Ha nem megy szép szóval, akkor tiltsd le.
Ha te is akarod, akkor meg csevegjetek csak, majd kiderül, mit akarhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!