Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők ezt a mentalitást miért képviselitek?
Egy több éves kapcsolat után, nem tudod, hogy miért szerettél bele a volt párodba, sőt, nem is tudod megmondani, hogy mit szerettél benne.
Az ilyen kijelentés, kire nézve szánalmas?
Tisztelet a kivételnek.
#10!
Igazad van, akkor induljunk ki abból, hogy csak szép lassan kiszerettek egymásból. Nem volt semmi csúnyaság.
"De ehhez kell egyfajta lelki érettség mindkét fél részéről."
Szerintem is!
Én is ezt tudom csak mondani..Ha valaki egy kapcsolat lezarasa után sertegeti a masikat nem erett fejben es lelkileg sem...
Az én volt baratom szinten ezt csinalta..szakitott velem egy mondatot se beszeltem vele utana hiszen nekem fajt es ugy voltam vele jobb nem beszelni hiszen ilyenkor nem lehet normalisan egymashoz allni mert mindig van egy sertett fel akiben lehet harag...nos o volt az aki egy hetre ra olyanokat mondott nekem hogy halas hogy kidobott engem stb stb..1:senki nem kérdezte,hogy mit erez 2:en se sertegettem illetve semmi rosszatt nem tettem ellene,hogy igy kelljen hozzam allnia...eleinte rosszul esett,hogy ilyeneket mondd majd megertettem...agyilag zokni es lelkileg sem erett ha neki ez okoz oromet,hogy meg rugjunk a masikba kettot..lehet neki igy egyszerubb..az meg hogy ki milyen kerdest rak fel GYK-n senkinek semmi koze..sajnos a kozelunkben elok ugyis a mi pártunkat fogjak emiatt nehez olyan velemenyt kapni es kerni ami teljesen kivulrol latja a dolgokat..akinek nem tetszik a kerdes es nem tud erdemlegeset hozzafuzni az egyszeruen gorgessen tovabb es ne kommenteljen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!