Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátnőmmel és most kórházban van öngyilkossággal próbálkozott. Nem akarom hogy megölje magát. Nem tudom mit csináljak, szerintetek?
Ő azt akarja hogy béküljünk ki. 4 évig voltunk együtt. Ha nem békülök vele ki szerintetek megtenne?
24 éves.
25f
Menekülj, a legnagyobb jóindulattal írom mindezt!
Tíz év gyötrelem után hagytam el a volt vőlegényem, ugyanezeket csinálta velem, amiket leírtál. Minden lehetséges módon vissza akart szerezni, ő is öngyilkossággal fenyegetőzött, kirúgtak miatta a munkahelyemről is, mert odajött balhézni. Rám támadt, betört a lakásomba ... stb. teljesen bekattant, egyre durvább dolgokkal akart rávenni, hogy menjek vissza hozzá. Számtalanszor megvert, azt is közölte, hogy ha lesz valakim, az illetőt és engem is megöl. Betegesen féltékeny volt, pont ezért hagytam el. Még az Édesanyámmal sem találkozhattam, sőt, olyan féltékeny volt az öcsémre, hogy a hároméves öcsémet nem mertem megölelni, ha jelen volt az exem is.
Életem legjobb döntése volt megszabadulni tőle!
MENEKÜLJ ! ! !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!