Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mentsem ki a hörcsögöm?
Együtt éltem egy férfival, akinek van egy óvodás korú gyereke. Családon belüli erőszak áldozata lettem, nagy nehezen sikerült szakítanom és eljönnöm, kollégáknál húzom meg magam, amíg lefixálom a következő lakhelyem. Mivel a cuccaim 90%-a vele maradt, a jövő hét folyamán megyek néhány emberrel összecsomagolni és végleg elköltözni.
A legnagyobb probléma, hogy pár hónapja kvázi ráerőltette a fiára, hogy legyen egy hörcsögünk. A gyerek az állat nevére sem emlékszik, volt, hogy két hétig rá sem nézett, akkor is csak bántani akarta. Exem a gyerekét nem tudja rendesen ellátni, szóval a hörcsög még inkább halálra van ítélve. Én etettem és takarítottam, én foglalkoztam vele mindig is.
Szeretném a költözéskor magammal vinni, de tudom, hogy hőzöngeni fog, hogy az a fiáé. Annyi érvem van, hogy nem foglalkozik vele, illetve hogy az ő elköltözésüknél nem fogják tudni az állatot magukkal vinni, nálam jobb helyen van. De minél több indokra van szükségem, hogy magammal vihessem.
Tudom, hogy ki fogja hívni a rendőrséget, szerintem már ott is unják az állandó betelefonálásaink. Egyébként a feljelentés folyamatban van részemről, plusz készült látlelet is, de a rendőrök addig nem foglalkoznak jobban az üggyel, amíg ténylegesen vér nem folyik.
A hörcsög nagyon hozzám nőtt, segítene átvészelni a következő, lelkileg nehéz időszakot.
Hogyan menthetném ki?
Én nem pontozgatok...
Találkoztál már pszichopatával? Akkor tudnád, hogy milyen manipulatívak... Én egy évet voltam vele és sok időbe telt mire kimutatta a valódi énjét. Egyébként nehezen találsz ennél humorosabb, kedvesebb, intelligensebb férfit. :) Közben meg mosolyogva ver és erőszakol meg, aztán ráfogja, hogy viccelődtünk. :)
67% azt vágod, hogy a 0%-ot nem egy ember adja? Nyilván mindenkinek feltűnt, hogy kötekedni jöttél, hasznos választ nem adtál a konkrét kérdésre (Hogyan mentsem ki a hörcsögöm?), a magánvéleményedre meg az égvilágon senki nem kíváncsi.
Kérdező, ha mindig otthon van, akkor több embert vigyél, lehetőleg minél nagyobb, izmosabb és erősebb férfiakat... De van egy érzésem, hogy ha el is viszed ezt a hörcsögöt, már csak azért is fog szerezni másikat, akit kedvére kínozhat. Szerintem hívj rá mindenkit akit csak tudsz, állatvédők, gyámügy (ilyennek gyereke is van??) főleg ha van bizonyítékod is arról hogy milyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!