Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mentsem ki a hörcsögöm?
Együtt éltem egy férfival, akinek van egy óvodás korú gyereke. Családon belüli erőszak áldozata lettem, nagy nehezen sikerült szakítanom és eljönnöm, kollégáknál húzom meg magam, amíg lefixálom a következő lakhelyem. Mivel a cuccaim 90%-a vele maradt, a jövő hét folyamán megyek néhány emberrel összecsomagolni és végleg elköltözni.
A legnagyobb probléma, hogy pár hónapja kvázi ráerőltette a fiára, hogy legyen egy hörcsögünk. A gyerek az állat nevére sem emlékszik, volt, hogy két hétig rá sem nézett, akkor is csak bántani akarta. Exem a gyerekét nem tudja rendesen ellátni, szóval a hörcsög még inkább halálra van ítélve. Én etettem és takarítottam, én foglalkoztam vele mindig is.
Szeretném a költözéskor magammal vinni, de tudom, hogy hőzöngeni fog, hogy az a fiáé. Annyi érvem van, hogy nem foglalkozik vele, illetve hogy az ő elköltözésüknél nem fogják tudni az állatot magukkal vinni, nálam jobb helyen van. De minél több indokra van szükségem, hogy magammal vihessem.
Tudom, hogy ki fogja hívni a rendőrséget, szerintem már ott is unják az állandó betelefonálásaink. Egyébként a feljelentés folyamatban van részemről, plusz készült látlelet is, de a rendőrök addig nem foglalkoznak jobban az üggyel, amíg ténylegesen vér nem folyik.
A hörcsög nagyon hozzám nőtt, segítene átvészelni a következő, lelkileg nehéz időszakot.
Hogyan menthetném ki?
Már intézem, hogy legalább plusz két ember legyen velem, amikor pakolom össze a dolgaim. Rengeteg van a számláján már, remélem lesz egy kis maradék józan esze és nem kel ki magából.
A gyámügy már rég a dologban van, múlt hét vasárnap voltam először a rendőrségen, azóta már elmondtam a történetem a létező összes hivatalos fórumon.
Nagyon remélem, hogy a hörcsögöt is ki tudom menteni, mert halálra van ítélve, hacsak az elmúlt héten nem lett valami baja.
Elküldjem a különféle zúzódásokról készült képet vagy az orvosi jelentést, amin kifejtik, hogy hol és mennyire vérzek? :)
Majd a másik fél szépen kifejti neked, hogy azért vagyok kék-zöld, mert "szenvedélyesen" szeretkezünk. Vagy majd biztos kitér arra, hogy a legutolsó alkalommal 18! doboz sör volt benne és ki tudja hány jointot szívott el (napi négy az átlag egyébként)? Vagy a beteges féltékenység, hogy minden üzenetemet elolvassa és nem találkozhatok egy barátnőmmel sem, még a saját anyámra is féltékeny?
Én vagyok, aki dolgozik, én vagyok, aki a háztartást vezette, én vagyok, aki mesterszakra jár mellette, de igen ő is áldozat, hogy derogált neki munkát keresni, de a havi 80 ezer az azért elmehetett fűre.
Igen, szegény férfi, beszélgessetek nyugodtan az ő sanyarú sorsáról. Nincsenek illúzióim, hogy sok nő visszaél ezzel a helyzettel és olyanokat állítanak, ami valótlan. Abszolúte megvetem őket, ugyanúgy, ahogy megvetem az ilyen férfinak nem nevezhető véglényt, mint az exem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!