Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ex keres részegen, az utalhat arra hogy amugy újrakezdené, vagy minden esetben figyelmen kívül kell az ilyet hagyni?
Figyelt kérdés
2018. máj. 3. 17:00
2/9 anonim válasza:
Ez arra utal, hogy az ex nagyon ért a szakmájához, ha részegen is keres vele.
3/9 anonim válasza:
részegen a másnapos pizza is jó :D
5/9 anonim válasza:
Engem is mindig kerestek az exeim, mert jókat lehetett velem dumálni. Egy volt, aki részegen hívogatott, persze már csak azután, hogy lett barátom. Őkelme egy közös nőismerőssel csalt meg, azért szakítottunk. :D Szóval ilyen részeg hívásokat le kell sz-rni.
6/9 anonim válasza:
Nekem nem kéne olyan ex, aki lerészegedik :D
7/9 anonim válasza:
Végülis lehet, de nem mondanám kifejezetten valószínűnek. Ha másnem felhívhatod, hogy mi volt a tegnapi, meg hogy jól van e már stb. véletlen sem utalva arra, hogy te bármit akarnál. Aztán ha arra válaszol hogy bocsi csak kicsit berúgtam de ennyi akkor valszeg nem akar semmit.
8/9 anonim válasza:
Biztos, hogy nem, ha józanul teszi akkor is necces de részegen, biztos nem...
9/9 Juliska2.0 válasza:
hát azt mondjàk hogy a részeg ember igazat mondd
de ne dolj be neki ilyenkor azt erezheti hogy fomtos vagy szara vagy csak (dugni akar) de hagyd figyelmen kivul.... mert aztan ha csak szivatott akkor neked fog fajni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!