Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utalhat ez a viselkedés?
Van egy csaj, akivel egy pár hétig jól elvoltam dumáltunk stb., mondhatni majdnem jártunk. Majd hirtelen nagyot fordult a dolog és jött a "legyünk barátok egyelőre" szöveg. Nekem nem megy ilyen könnyen a dolog, nem igazán tudom elfelejteni főleg nem úgy beszélni vagy kezelni a dolgot, hogy mi sem történt. De nála is észre vettem, hogy nem nagyon néz rám se meg nagyon zavarba van a közelemben azóta. jelentheti, hogy megbánta, hogy ezt kimondta? Valószínűleg a volt barátja utáni dolgok kavartak be mivel hosszú kapcsolatból lépett ki nem rég...
Nem tudom, hogy most csak bebeszélem magamnak, hogy Ő se gondolta komolyan a barát dolgot és most bánja? Előtte majdnem hogy ő nyomult inkább és most mégis ennyire meggondolta volna magát?
Sokminden lehet. Pl. megijedt, vagy csak pitiztet, még nem zárta le az előzőt, bizonytalan stb.
Várj egy kicsit, aztán próbálkozz újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!