Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azt hiszem megcsalt a barátom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem megcsalt a barátom. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
A szakítás az ugye nyilvánvaló, de annyira össze vissza tudnám verni hogy annyira fájjon neki is mint most nekem. Feltételezem rajtam röhög a fél baráti köre és minden ismerőse. Mit tegyek. Élőben akarom elküldeni a pics@ba.
2018. ápr. 26. 14:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
85%

Ezek alapján abszolút nem biztos, hogy megcsal. A telefont én is csak néha veszem fel, egész egyszerűen nem találtak még fel olyan készüléket, aminél én észreveszem, hogy cseng :D

A komment meg... na az már esetleg egy beszélgetést megérhet, de szakítást...? Nem hinném.

A helyedben azért alaposabban utánajárnék, mielőtt balhézni kezdek.

HA viszont tényleg megcsalt, akkor szakíts, max akkor egyszer küldd el az anyjába, aztán zárd le, és lépj tovább, ne akard megbosszulni, meg megverni, meg akármi. Engedd el.

2018. ápr. 26. 15:21
 22/33 Noren1989 ***** válasza:
74%

Ideje felkeresned egy dokit...

Csilalgvirág, semmilyen tény nincs a kezedben, azt leszámítva, hogy "de biztos, hogy ez az a kutyás csaj, biztos vele van..."

Isten óvjon mindenkit az effajta elmerozzant nőktől.

2018. ápr. 26. 15:27
 23/33 anonim ***** válasza:
84%

Ne keresd, azzal csak azt a látszatot kelted, hogy futsz utána.

Tudod, mivel tudod a legnagyobb fájdalmat okozni? Ha lesz.rod a létezését is és élvezed az életet. Mert akkor látni fogja, hogy nem kell neked.

2018. ápr. 26. 15:29
 24/33 anonim ***** válasza:
51%
Ez mar szanalmas.
2018. ápr. 26. 15:30
 25/33 anonim ***** válasza:
71%

Mit csinalj? Semmit! Nem egy varosban vagytok? Meg jobb. Irsz neki egy uzenetet, hogy megkoszonod a kozos egyutt leteket de te is es o is talalt mast es lezartnak tekinted a dolgot :)

En ezt megcsinaltam az exemmel 30 nemfogadott hivas 10 uzenettel facet meg bele se szamoltam, aztan en voltam a bunos a baratnoi szemeben hogy hogy tehettem igy tonkre szegenyt mert kikeszult idegileg. Erre is csak annyit tudtam reagalni, hogy amugy se volt normalis most legalabb nem takarja hogy nem az vagy valami hasonlot mondtam a baratnoinek, azt meg sem mondtam hogy azert csinaltam mert megcsalt mert minek, ha nem erdekelt, hazamentem szepen kisirtam magam a kis parnamban aztan egyhet mulva megtalaltam eletem parjat.

Nem kell itt nagy ugyeket csinalni. :) neha a kevesebb tobb.

2018. ápr. 26. 17:42
 26/33 A kérdező kommentje:

Minden ok, dobálhattok kövekkel mosmár na...:) beszéltünk személyesen. Már előre röhögött h hülye vagyok. A kutyás lány egy rokonának a lánya, és dereng h ismerem én is.

Amúgy lenyugodtam még mielőtt találkoztunk, nem cirkuszoltam, vettem egy szuper új körömlakkot, amitől egész jó kedvem lett és kb már akkor tisztáztam h vmit rosszul látok mert semmi más jel nincs a megcsalásra.

Tegnap este meg csak annyi történt h bealudt, felkelt, kikapcsolta a netet és megint bealudt.

Én megbízom amúgy benne, ő féltékenykedik inkább...csak most egy ideje már nagyon sok a munkahelyi stressz, váltanom kellene... :/

Köszi mindenkinek!

2018. ápr. 26. 20:25
 27/33 A kérdező kommentje:

Jaaa és amúgy telón is beszéltünk...összekaparta magát reggel és bement dolgozni...

Igen full h.ülye vagyok...

2018. ápr. 26. 20:27
 28/33 anonim ***** válasza:
96%
Szeretem a happy endet :)
2018. ápr. 27. 07:47
 29/33 anonim ***** válasza:
77%
Jó dolog, hogy le tudtad magad nyugtatni :)
2018. ápr. 27. 10:12
 30/33 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon tedd össze ak ét kezedet, hogy nem hagyott el ezért a hülyeségedért, és még egyszer hasonlót sem próbálj.

Ez olyan szánalmas volt, hogy nem igaz, és sok férfi-nő lazán kivágja a párját a tök felesleges féltékenykedés miatt - jogosan.

2018. ápr. 28. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!