Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azt hiszem megcsalt a barátom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem megcsalt a barátom. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
A szakítás az ugye nyilvánvaló, de annyira össze vissza tudnám verni hogy annyira fájjon neki is mint most nekem. Feltételezem rajtam röhög a fél baráti köre és minden ismerőse. Mit tegyek. Élőben akarom elküldeni a pics@ba.
2018. ápr. 26. 14:09
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
61%

Még is, hol a megcsalás, vagy is mi bizonyítja?

Oké, tudom, sok nőnél elég, ha azt hiszi, akkor az már úgy is van.

2018. ápr. 26. 14:42
 12/33 anonim ***** válasza:
88%

Mióta vagytok együtt?

Meg mindig nem éred el? Számomra még mindig nem világos honnan egyértelmű neked ez? Oké már az is durva, hogy ilyeneket kommentel.

De hogyan telt az elmúlt pár napotok hetetek?

2018. ápr. 26. 14:43
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból mondom, hogy a saját érdekedben a legjobb, amit tehetsz, hogy tiltod, törlöd és többet szóba sem állsz vele.

Minden más csak elnyújtja a szenvedést.

2018. ápr. 26. 14:45
 14/33 anonim ***** válasza:
89%

Én nem tudom miért nyilvánvaló a szakítás ha saját magad azt írod, hogy "azt hiszed" megcsalt. Vagyis nem tudod biztosan. Persze szakítani más miatt is lehet de most ez miatt lenne. Nem kellene először megbizonyosodni róla mi is a helyzet? Lehet azért nem veszi a telefont sem mert hisztizel. Ezt nem tudom, csak egy lehetőség.

És ha pedig már eldöntötted akkor tényleg emelt fővel mosolyogva rúgd ki, az jobban fáj mintha sirva, zokogva, veszekedve tennéd, mert az arra utal, hogy nagyon fáj, nagyon bánod. És ha igy is van akkor sem kell ezt kimutatni, épp ellenkezőleg, amikor vissza se nézel úgy mész el és utána éled boldogan életed az szokott szar érzés lenni.

2018. ápr. 26. 14:46
 15/33 A kérdező kommentje:
Korábban volt whatsuppon egy csaj akire ő írt rá h szép a kutyája...ez az a lány lesz. Jól telt. Nem voltam itthon elutaztam, akkor hiányolt. Semmit nem érzékeltem abból h megcsalna...de most...
2018. ápr. 26. 14:50
 16/33 A kérdező kommentje:
A kommentérr önmagában megérdemli h kirúgjam, miután velem legutóbb 2 ffi ismerősömet töröltetett volna le, az egyikkel vagy ezer éve randiztam...
2018. ápr. 26. 14:52
 17/33 anonim ***** válasza:
84%

Összefoglalom: szóval voltaképpen gőzöd sincs róla, hogy megcsalt-e. Csak gyanakszol meg féltékenykedsz.

Szerintem ebben az esetben nem az a lényeg, hogy valóban megtette-e, mert úgysem hinnéd el, ha nem, tovább féltékenykednél. Semmi konkrét bizonyítékod nincs arra, hogy megcsalt. Az, hogy ráírt valakire, dicsérte a kutyáját vagy a külsejét, önmagában még nem megcsalás. Szóval először is ki kellene derítened, valóban történt-e ennél több.

De legokosabb valóban a szakítás lenne, ha így se, úgy se tudsz a jövőben megbízni benne, márpedig abból, amit írsz, nagyon ez jön le.

2018. ápr. 26. 15:01
 18/33 anonim ***** válasza:
92%
Ettől még nem biztos, hogy megcsalt. Beszélj vele személyesen!
2018. ápr. 26. 15:06
 19/33 anonim ***** válasza:
77%
Jobb lesz neki ilyen paranoiás nőszemély nélkül
2018. ápr. 26. 15:06
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Akinek szép a kutyája meg akinek a kommentet írta az egy és ugyanaz?

Annyira semmi konkrétat nem írsz, hogy miből gondolod, hogy ténylegesen megcsal..

2018. ápr. 26. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!