Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátom egy lánnyal. Elmondjam a lány pasijának, vagy az szarkavarás lenne?
Figyelt kérdés
2017. dec. 3. 09:17
1/10 anonim válasza:
Szerintem mondd el. Ha nem akarod felfedni magad, akkor kamuprofillal vagy valamilyen mas rejtett uton kozold vele.
2/10 anonim válasza:
Szerintem szemétség lenne, talán bosszúból.
3/10 anonim válasza:
Miért lenne szemétség? Megérdemli szerencsétlen, hogy tudjon róla.
4/10 anonim válasza:
Inkább feküdj le a lány pasijával!
5/10 anonim válasza:
Szerintem mindenféleképpen mondd el. Én örülnék a srác helyében, ha nem lennék megvezetve és elmondaná
7/10 anonim válasza:
Igen el kell mondanod az az igazságos.
8/10 anonim válasza:
Névtelen levél, kamuprofil? Na, az valóban csak szarkavarás, ha a pasi bízik a barátnőjében, el sem olvassa. Vagy vállalja fel magát a csaj, vagy hagyja a francba. Egyébként nekem ezzel a mondjuk el a másik félnek hozzáállással az a bajom ami a metoo-val is. Bármilyen sértett csaj vagy pasi bekavarhat így bárkinek, arc nélkül értesíti a partnert, hogy megcsalják és ezzel bogarat ültet más fülébe és meggyengíthet, tönkre vághat egy kapcsolatot. Értem én hogy itt valós megcsalás van, de akkor is, ha nem vállalja fel az arcát és a konkrét nevet hogy kivel, akkor csak szarkavarás.
9/10 anonim válasza:
Lehet, hogy nem zárnám a szívembe a hírhozót. De ha valamilyen bizonyítéka is van, hogy figyelj itt egy chat beszélgetés, sms, képek, adott dátum s nézzek utánna legalább tudnám a dolgot még ha fáj is.
10/10 anonim válasza:
3, mert ez amolyan spicliskedés, más életében súlyosan beavatkozva. Nemrég fel is tett itt valaki egy kérdés,t hogy miért nem mondja el senki a megcsalást az ismerősének, ha tud róla. Akkor érthető, ha a lánynak akarsz rosszat ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!