Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túlélni azt, ha az a lány, aki tetszik, mással jött össze?
Március óta ismerjük egymást. Akkor még nekem is volt kapcsolatom, de szakítottam. Sok mindenen mentünk keresztül március óta, nem épp úgy alakultak a dolgok sajnos kettőnk között.
Legszívesebben most felbontanám az összes alkoholos italt ami a szekrényemen van, vedelnék, aztán meg szétvernék mindent ami a szobámban található. Csak az nem megoldás, mert ki is kell józanodni, és el is kell pakolni.
Ti hogyan éltetek túl egy egy ilyen traumát?
Vegyél egy gitárt, és tanulj meg néhány mississippi- vagy chicagoi bluest arról, hogy mennyire fáj mással látni a nőt.
Egyrészt lefoglalod magad, másrészt a következő csajnak már szerenádozhatsz is.
A piálást nem ajánlom. Az alkohol dehidratál, b-vitamin-hiányod támadhat tőle, és egyébként is, az úgy általában a könnyebb - és rosszabb - megoldás.
Hát, kérlek...kinek, hogy...
Egy biztos: a földkerekség történelmében pár milliárdnyi férfi sikerrel abszolválta ezen akadályt. Köztük például én.
Szóval bizton állíthatom, hogy nagy a valószínűsége, hogy neked is menni fog.
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!