Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a feleségem, de más tetszik, hogy küzdhetem le a vágyam a másik lány iránt?
Figyelt kérdés
Van már közős gyerkőc is nagyon szeretem a családom de hiányzik a tűz a kapcsolatunkból, nem akarom tönkretenni őket, de állandóan szenvedek...2017. márc. 11. 20:54
1/18 anonim válasza:
csak szexuálisan vonz a másik lány?
miért nem próbálod inkább tűzbe hozni a mostani kapcsolatot?
ha szereted őket, akkor még egyszerűbb lesz :)
24F
2/18 anonim válasza:
Ha nem szexel az asszony, azt vele kéne megbeszélned.
30/f
3/18 A kérdező kommentje:
Igazából az érzés hiányzik, a szenvedély, borzongás... ami régen megvolt nálunk is, persze külsőre is tetszik a másik lány, nagyon vonzó
2017. márc. 11. 21:05
5/18 A kérdező kommentje:
Nyáron lesz 2 éve
2017. márc. 11. 21:12
6/18 anonim válasza:
Nehéz lesz, és számíts a negatív hozzászólásokra :)
7/18 anonim válasza:
próbáljatok ki új dolgokat :)
dolgozzatok a kapcsolaton ne kényelmesedjetek el benne :)
24F
8/18 anonim válasza:
Önuralommal, sehogy máshogy...
9/18 anonim válasza:
A vágyát nem tudja önuralommal leküzdeni, de mondjátok ha nem így van! lehet,hogy nem történik semmi, azért tehet, de az,hogy a gondolatában ott van a másik lány..azt nehezen tudja onnan kitörölni.
10/18 anonim válasza:
Talán próbálj meg visszaemlékezni arra az időszakra, amikor megismerted a feleséged. Akkor gondolom (jó esetben) ő is tetszett. Tehát előbb-utóbb az új lánnyal is ide jutnál és akkor mi lenne? Mindig egy új nő mellett kötnél ki?
Ezzel a másik lánnyal, pedig ne találkozz, ha lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!