Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani ex barátom ugyanazzal a csajjal kavar, akivel a régi barátom megcsalt! Miért jó ez a lánynak?
Figyelt kérdés
3 éve jártam egy sráccal, megcsalt egy lánnyal, és utána is szerelmes volt belé, és a most már volt barátom ugyanezzel a lánnyal kavar!!! Elég friss, hogy szakítottunk, de hihetetlennek tartom, hogy ez komolyan megtörténik, hogy lelki társak voltunk egy évig, aztán meg így hátba szúr... Ha az exem nincs is vele tisztában, a csaj pontosan tudja, hogy mi a helyzet. Komolyan ezt élvezi? Napok óta zokogok, mint valami idióta. Hogyan lehetne ezen túllépni? Soha nem fájt még semmi ennyire. Jövőhéten megyek pszichológushoz, de úgy érzem addig nem fogom kibírni. Kérlek segítsetek, teljesen összetörtem!2016. dec. 21. 19:04
1/13 anonim válasza:
A lány valószínűleg nem foglalkozik veled, így jött ki véletlen a lépés.
2/13 Szergej55 válasza:
Tudott a 2 fél egymásról? Csak mert ellenkező esetben nem hátba szúrásról van szó. Mellesleg innentől sajnos nem a te ügyed a dolog.
3/13 anonim válasza:
Hogy tudott mindket exed talalkozni ugyanazzal a lannyal? Kozos ismerosok altal vagy a lany a baratnod volt?
4/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem az én dolgom, csak borzasztó rosszul esik... Amúgy meg igen, tudta hogy mi volt
2016. dec. 21. 19:15
5/13 A kérdező kommentje:
Mind a hárman egy középiskolába jártunk, csak más más évfolyamban, szóval mindenki a környéken lakik. Gondolom az utóbbi tinderen az első lehetőséget megragadta, a csaj meg hagyta magát, ismer amúgy engem is látásból
2016. dec. 21. 19:17
6/13 anonim válasza:
Gondolom a csaj kiváncsi hogy mit ettél ezen a két idiótán. Mert lássuk be, itt nem a csaj a hunyó, hanem az expasid, aki megcsalt. A másik kapcsolathoz konkrétan nincs is közöd.
7/13 A kérdező kommentje:
TUDOM, hogy nincs közöm hozzá!!! Nem is akartam beleszólni, semmi jogom hozzá! Csak rosszul esik, azért írtam ki a kérdést, hogy hátha ad valaki valami jó tanácsot, hogy mit csináljak, hogy ne egész nap bőgjek. Beszólogatni nem kell, hogy nincs közöm hozzá, mert tökéletesen tisztában vagyok vele, köszi.
2016. dec. 21. 19:29
8/13 anonim válasza:
Ne haragudj, nem úgy értettem hogy semmi közöd hozzá, hanem úgy hogy nem is kéne foglalkozni vele, mivel elvileg nincs hatással az életedee.
9/13 anonim válasza:
"lelki társak voltunk egy évig"
Te amúgy felfogod amit mondasz? :D Hogy ez mennyire súlytalan és semmitmondó állítás? :D
"Ő volt életem szereleme két évig" - Kb mintha ilyesmit mondtál volna.
10/13 A kérdező kommentje:
Miért? Lehet én vagyok a hülye, de szerintem nem semmitmondó. Én szeretem, sajnos bizonyos dolgok miatt sokat veszekedtünk, ezért ment tönkre a kapcsolat, de mással végig minden rendben volt. De ha kifejted miért gondolod így, akkor szívesen meghallgatom :D
2016. dec. 21. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!