Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A mostani ex barátom ugyanazza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani ex barátom ugyanazzal a csajjal kavar, akivel a régi barátom megcsalt! Miért jó ez a lánynak?

Figyelt kérdés
3 éve jártam egy sráccal, megcsalt egy lánnyal, és utána is szerelmes volt belé, és a most már volt barátom ugyanezzel a lánnyal kavar!!! Elég friss, hogy szakítottunk, de hihetetlennek tartom, hogy ez komolyan megtörténik, hogy lelki társak voltunk egy évig, aztán meg így hátba szúr... Ha az exem nincs is vele tisztában, a csaj pontosan tudja, hogy mi a helyzet. Komolyan ezt élvezi? Napok óta zokogok, mint valami idióta. Hogyan lehetne ezen túllépni? Soha nem fájt még semmi ennyire. Jövőhéten megyek pszichológushoz, de úgy érzem addig nem fogom kibírni. Kérlek segítsetek, teljesen összetörtem!

2016. dec. 21. 19:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10:

Arra gondolok hogy az emberek túl könnyen puffogtatnak ilyen fogalmakat, hogy lelki társ, az Igazi, nagy Ő, életem szerelme és hasonlók. Ezeket a fogalmakat elinflálják, elhasználják, mert túl sok emberre alkalmazzák őket.

Mint amikor egy 20 éves azt mondja, hogy volt neki már az életében 5 nagy szerelme. Nem. Ha 20 évesen 5 nagy szerelmed volt, akkor egy szerelmed sem volt.

Vagy te azt mondod, hogy a lelki társad volt egy évig. Nem. Ha a lelki társad lett volna valóban, akkor nem egy évig lettetek volna együtt.

Vagy azt mondom, hogy ő volt nekem az Igazi. Ja, csak szakítottunk pár év után. Szóval mégsem ő volt akkor az.

Érted? Tehát hogy olyan szavakat amiket az életben maximum 2-3 emberre lehetne használni (hogy a szó és a jelentése ne inflálódjon, használódjon el), állandóan puffogtatjuk évente más emberekre akik akár csak kis ideig is azt okozzák hogy pillangók szálldossanak a gyomrunkban vagy rövid időre levesznek minket a lábunkról. Ezt így nem lehet, mert ez lesz a vége, hogy senki nem vesz komolyan aztán.

Ugyanígy pl azok az emberek sem monogámok igazán, akik egyszerre csak egy partnerrel vannak valóban, de amúgy fél-egy-két-három évente váltogatják a párjaikat.

2016. dec. 22. 00:25
 12/13 A kérdező kommentje:
Ebben valóban igazad van, de az én érzelmeim teljesen őszinték és igaziak felé, soha nem dobálózom ilyenekkel, hogy mindenkire rámondom ezeket. És a lelki társat azért írtam, mert mindent meg tudtunk beszélni, amit mással azelőtt soha, megértettük egymást. Az ő érzései valószínű nem voltak igaziak. De köszi a választ, mindenki véleménye érdekel.
2016. dec. 22. 04:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is véletlen ez most mégha rossz is.

Ha ez vîgasztal barátnőm járt úgy nagyon szeretette az első barátját de az dobta xy Vikiért. Utánna sokszor próbálkozott fél, egyéves kapcsolatokkal s minden szakîtás után feltűnt Vikike csaj és 4exével is járt. Hiába közös iskola meg nagyváros azért ez beteg.... Ezután barátnőm Pesten tanult tovább ahová jajdeérdekes Viki is követte s még egy 5.dik expasit is felpróbált. Nem a csaj tett érte, hogy tönkremennek barátnőm kapcsolatai egyszerűen csak várt a háttérben barátnőm szidalmazva. Na ilyen a beteges....:)

2016. dec. 22. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!