Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani ex barátom ugyanazzal a csajjal kavar, akivel a régi barátom megcsalt! Miért jó ez a lánynak?
10:
Arra gondolok hogy az emberek túl könnyen puffogtatnak ilyen fogalmakat, hogy lelki társ, az Igazi, nagy Ő, életem szerelme és hasonlók. Ezeket a fogalmakat elinflálják, elhasználják, mert túl sok emberre alkalmazzák őket.
Mint amikor egy 20 éves azt mondja, hogy volt neki már az életében 5 nagy szerelme. Nem. Ha 20 évesen 5 nagy szerelmed volt, akkor egy szerelmed sem volt.
Vagy te azt mondod, hogy a lelki társad volt egy évig. Nem. Ha a lelki társad lett volna valóban, akkor nem egy évig lettetek volna együtt.
Vagy azt mondom, hogy ő volt nekem az Igazi. Ja, csak szakítottunk pár év után. Szóval mégsem ő volt akkor az.
Érted? Tehát hogy olyan szavakat amiket az életben maximum 2-3 emberre lehetne használni (hogy a szó és a jelentése ne inflálódjon, használódjon el), állandóan puffogtatjuk évente más emberekre akik akár csak kis ideig is azt okozzák hogy pillangók szálldossanak a gyomrunkban vagy rövid időre levesznek minket a lábunkról. Ezt így nem lehet, mert ez lesz a vége, hogy senki nem vesz komolyan aztán.
Ugyanígy pl azok az emberek sem monogámok igazán, akik egyszerre csak egy partnerrel vannak valóban, de amúgy fél-egy-két-három évente váltogatják a párjaikat.
Szerintem is véletlen ez most mégha rossz is.
Ha ez vîgasztal barátnőm járt úgy nagyon szeretette az első barátját de az dobta xy Vikiért. Utánna sokszor próbálkozott fél, egyéves kapcsolatokkal s minden szakîtás után feltűnt Vikike csaj és 4exével is járt. Hiába közös iskola meg nagyváros azért ez beteg.... Ezután barátnőm Pesten tanult tovább ahová jajdeérdekes Viki is követte s még egy 5.dik expasit is felpróbált. Nem a csaj tett érte, hogy tönkremennek barátnőm kapcsolatai egyszerűen csak várt a háttérben barátnőm szidalmazva. Na ilyen a beteges....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!