Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik huzamosabb ideig együtt voltak (2 év fölött) és minden jó volt, miért szakítottak?
Figyelt kérdés
mi volt az ok?2018. ápr. 22. 22:32
11/11 anonim válasza:
Mert semmi nem volt jó, csak látszólag.
Mással levelezett, a dolgainkat nem mondta, nem kommunikált, "semmi baj", titkolózás, túlórák.
Végül utóbbinak nagy szerepe volt abban, hogy elhagytam. 7-21-ig távol volt (dolgozott), hétvégén meg "fáradt", így döglött vagy aludt 10-12 órát. Gyakorlatlag minden nap egyedül voltam, szex nulla, összebújás nulla... meguntam, és én nem kerteltem, hanem megmondtam, hogy akkor részemről vége.
Nem baj, sokkal jobb az életem, azóta már újfent együtt élek valakivel, ő meg egyedül van. Volt pár próbálkozás (fészen látom), de nulla siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!