Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Baratnom lassan 5 honapja szakitott velem,azota osszejott az exevel,kb 1-2 honapja. Nagyon nehez idoszak volt az nekem,megalazva ereztem magam.Viszont mostanra megismerkedtem egy lannyal par hete,tegnap talalkoztunk es csokoloztunk,tancoltunk.Nagyon jol ereztem magam.Amiota vele beszelek erzem,hogy sokkal jobb es idovel komolyabb kapcsolat is kislakulhat.O reszerol nem lenne semmi akadalya. De en nem merem meg bevallalni ezt a kapcsolatot,most meg nem. Viszont teljesen mas lett minden,ahhoz kepest ami stressz,panik,rosszkedv volt bennem az szinte teljesen elmult. Azert csak szinte,mert van amikor egy ismerosom mondja,hogy latta az exemet a baratjaval,es akkor kicsit igy megit,de ez mar nem tartos,hanem csak ilyen 1-2 percig van ez. Veletek volt ilyen? Mit tanacsoltok,mit tegyek ebben a helyzetben?
2018. ápr. 22. 21:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Volt és a csalódás után nehezen találtam olyat, hogy jól érezzem magam a màsikkal. Viszont te megtalàltad... Szerintem adj egy esélyt neki.
2018. ápr. 22. 22:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!